• 瀏覽: 4,538
  • 回覆: 18
女仔對於被求婚點都會有憧憬,但我個位男仔frd就好似唔明呢樣野。
佢早兩日問我,唔明點解女朋友會嬲,問番先知,原來佢唔知人地鍾意咩款同戴咩size,所以就諗住直接帶女朋友去揀求婚戒指,諗住叫埋佢去揀就實冇死…唉...抵佢女朋友嬲左佢…

熱賣及精選
你都講~抵佢~即係知咩事,仲要討論D咩?

回覆 引用 TOP

又唔係咁講呀,揀戒指對於男仔黎講好難嫁,係佢地眼中,個個款都一樣,佢地點識揀啫!

呢個男仔好野黎wor 超老實 哈哈

引用:
原帖由 clare311 於 2019-10-24 03:16 PM 發表

又唔係咁講呀,揀戒指對於男仔黎講好難嫁,係佢地眼中,個個款都一樣,佢地點識揀啫!
話雖如此,但都唔應該咁直接啦最多味問下人,好過直接帶個女仔去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mina12345678 於 2019-10-24 06:28 PM 發表

老實係好事,但呢方面都咁老實又真係激死人~
要佢有少少浪漫都唔得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clare311 於 2019-10-24 03:16 PM 發表

haha係,不過佢地可以問下職員意見嘛,我哥哥求婚又係咩都唔識,佢都係問番d staff有冇咩款推介,就唔洗咁直接帶女朋友去揀嘅~

引用:
原帖由 Mina12345678 於 2019-10-24 06:28 PM 發表

老實係好仔呀!!就係差咁d浪漫~
不過呢個世界都冇完美既~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bububb883 於 2019-10-25 07:31 PM 發表

haha係,不過佢地可以問下職員意見嘛,我哥哥求婚又係咩都唔識,佢都係問番d staff有冇咩款推介,就唔洗咁直接帶女朋友去揀嘅~
如果佢識得咁樣諗就好,就唔會好似而家咁樣啦

回覆 引用 TOP

分手高招!

回覆 引用 TOP

唔係好差姐,但整體個女仔肯唔肯嫁比佢先。有時一齊揀都可以sweet

27.
引用:
原帖由 bububb883 於 2019-10-25 07:31 PM 發表

好似我老公當年咁,不過佢就好少少,都知要比驚喜我嘅。佢個年就去左尖咀i字頭個間買求婚戒指,但佢眼光就唔多好XD,我都係應承左佢之後先去換款既,順便刻埋我同佢個名係戒指度^^

引用:
原帖由 babylima 於 2019-10-28 03:02 PM 發表

唔係好差姐,但整體個女仔肯唔肯嫁比佢先。有時一齊揀都可以sweet
講得啱,主要就係個女仔度~其實樓主個frd有冇探過佢女友想唔想嫁先

回覆 引用 TOP

下下幾皮, 買錯唔岩戴仲嬲呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 talkwithme 於 2019-10-29 12:19 PM 發表

好似我老公當年咁,不過佢就好少少,都知要比驚喜我嘅。佢個年就去左尖咀i字頭個間買求婚戒指,但佢眼光就唔多好XD,我都係應承左佢之後先去換款既,順便刻埋我同佢個名係戒指度^^ ...
佢嘅款係幾靚,男定女款都多選擇~
至於帶個女仔去買,我就覺得冇咩問題,貴架!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右