• 瀏覽: 2,448
  • 回覆: 16
之前都唔係好覺,大大下發覺自己左邊面大過右邊好多⋯⋯影相好明顯,我要用頭髮遮住,化妝又要一邊重d陰影⋯⋯我想問多唔多sis有呢個問題?除左去整容仲有冇辦法?我好驚痛⋯

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
可能側睡,好覺眼就要找醫美醫生了

回覆 引用 TOP

係咪因為成日用左面邊食野令到個咀嚼肌大?
你試下用力咬合feel唔feel到有舊硬野突起
如果係可以打botox個D

整容都好普遍姐,宜家好多微整形,唔會太痛,整完唔太覺,又變靚d~

回覆 引用 TOP

小顏正骨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sobasaq 於 2019-10-22 07:26 PM 發表

係咪因為成日用左面邊食野令到個咀嚼肌大?
你試下用力咬合feel唔feel到有舊硬野突起
如果係可以打botox個D
我就係咁樣!!原來要打botox..
安唔安全咖?會唔會打幾次就冇效?

有冇聽過V-Zet無針埋線?可以幫到大細面,包包面,提升輪廓一次搞掂晒

引用:
原帖由 hapiiblackb 於 2019-10-23 07:15 PM 發表

揾返正規醫生就安全
有可能打得多會純
都可以試下xeomin 佢冇複合性蛋白
冇咁容易純

引用:
原帖由 hapiiblackb 於 2019-10-23 07:15 PM 發表

安唔安全就最好搵返D有FDA認證既產品打
同搵D本身藥廠出既證書比佢既醫美中心打,有保證D
botox我試過,打第一次幾好,但到第3次就發覺效果無甘明顯
我轉過打dysport, so far每次打效果都滿意同一致

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默默的貓奴 於 2019-10-23 09:27 PM 發表

有冇聽過V-Zet無針埋線?可以幫到大細面,包包面,提升輪廓一次搞掂晒
吓⋯⋯埋線?會唔會好痛⋯⋯?

引用:
原帖由 June91 於 2019-10-26 03:21 PM 發表

吓⋯⋯埋線?會唔會好痛⋯⋯?
無痛無創架 比傳統HIFU正好多!加上零恢復期~唔洗話驚要請幾日假添!去search FredXXXque研究下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sobasaq 於 2019-10-24 06:35 PM 發表

揾返正規醫生就安全
有可能打得多會純
都可以試下xeomin 佢冇複合性蛋白
冇咁容易純
依隻價錢會唔會貴D咖? 邊間打好?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]