• 瀏覽: 5,426
  • 回覆: 21
只能怪自己愚蠢
愛上一個人渣,不能自拔。愛上咗佢先知佢係人渣。

佢鐘意就一日日找我,唔鍾意就好耐先搵我,唔覆我。我就成日都掛住佢

好辛苦,好似生不如死咁,日子好難過

我蠢埋呢次,以後我會同所有男人劃清界線,見到男人就避好似避鬼咁

願世上所有渣男只能打飛機過日子,如果叫雞就會乃性病

引用:
原帖由 電梯變態的主席 於 2019-10-21 07:04 PM 發表

只能怪自己愚蠢

佢鐘意就一日日找我,唔鍾意就好耐先搵我,唔覆我。我就成日都掛住佢

我蠢埋呢次,以後我會同所有男人劃清界線,見到男人就避好似避鬼咁

願世上所有渣男只能打飛機過日子,如果叫雞就會乃性病 ...
見到男人就避好似避鬼咁?
我驚你到時又把持唔住,再次沉淪苦海咋!

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-21 09:58 PM 發表

我發咗誓
以後唔好再中男人計
死男人!我本來好好地生活,他害到我要生要死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-21 09:58 PM 發表

我時時刻刻都要提醒自己:男人係老千,痴埋佢命都無埋

引用:
原帖由 電梯變態的主席 於 2019-10-21 10:09 PM 發表

我時時刻刻都要提醒自己:男人係老千,痴埋佢命都無埋
又唔係所有男人都係咁嘅,都有好多好男人!

回覆 引用 TOP

不是所有男人都是這樣的,只是你遇上了一個渣男

回覆 引用 TOP

全世界男人都有問題
得你正常咋.....

回覆 引用 TOP

你吾好咁偏見
一個糸咁 就全世界男人都糸咁
無理由卦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯變態的主席 於 2019-10-21 07:04 PM 發表

只能怪自己愚蠢

經歷過愛的痛先知道自己係正常嘅,都唔好咁灰,只可以話你未遇到真愛.加油💪你一定可以遇到真愛

回覆 引用 TOP

引用:

只能怪自己愚蠢

既然已知事實,首要做的事:下定決心放低人渣
便是放過自己
好好愛錫自己,對自己好D,享受一下
再重新裝備好自己

下一個一定係好的!當然真的要帶眼識人!

回覆 引用 TOP

我估你十七八咁,小屁孩

回覆 引用 TOP

见到男人就避好似避鬼咁?

回覆 引用 TOP

成長過程

回覆 引用 TOP

跟我啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]