列印

Covermark新粉底

Covermark新粉底 E-mail 此主題給朋友

Lunch落左Covermark counter試新粉底, 因為見到係遮毛孔既粉底, 我深受毛孔粗大困擾, 無乜粉底可以遮到毛孔… BA幫我試粉底, 慢慢按壓粉底上面度, 遮瑕幾好, 真係遮左毛孔, 好Surprise! 即刻買左

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
2用粉餅? 可以做埋粉底? 

幾錢?會唔會好乾?

厚唔厚,係咩texture?

個盒好靚

引用:
原帖由 默默無名的OL 於 2019-10-21 03:31 PM 發表
2用粉餅? 可以做埋粉底?  
唔係兩用, 粉餅黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aliciayoyoyo 於 2019-10-21 07:25 PM 發表
幾錢?會唔會好乾?
$420, 雖然係MATT妝但幾保濕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港濃濃的高潮 於 2019-10-23 12:10 AM 發表
厚唔厚,係咩texture?
粉餅黎, 化完係MATT妝,唔厚呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 0小茉莉花0 於 2019-10-23 04:08 PM 發表
個盒好靚
我都好鍾意粉盒隻色

回覆 引用 TOP

化左幾個鐘會唔會變暗? 之前用過Veli 系列 有暗左。

SOGO Thankful Week買左Silky Fit Set, 新粉底貪新鮮+個盒好靚!不過最吸引我揀佢因為可以遮毛孔!個粉質地超細,好易推開,好鍾意新Sponge,夾心設計好Match個粉。重點係遮瑕,遮毛孔無挑剔啦~~雖然粉餅我平時唔太喜歡,不過呢個粉超越我預期,值得買!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿Cake 於 2019-11-22 07:41 PM 發表
化左幾個鐘會唔會變暗? 之前用過Veli 系列 有暗左。
我無變暗到, 仲係MATT肌, Veli未用過唔知

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]