• 瀏覽: 1,354
  • 回覆: 9
次次見親靚仔總有個女伴喺身邊。靚仔有女伴喺身邊唔係因為靚仔係因為有錢。

因為靚唔靚仔都好,同女仔出街要洗好多錢。

靚仔做好多野都要直接送到佢屋企。通常都係有錢人最鐘意做乜都要直接送到佢屋企 / 送上門。

很喜歡這熱熱鬧鬧、七咀八舌的地方。

是知識、觀點、靈感.... 集思廣益的泉源
引用:
原帖由 苦樂 於 2019-10-21 01:42 PM 發表

次次見親靚仔總有個女伴喺身邊。靚仔有女伴喺身邊唔係因為靚仔係因為有錢。

靚仔做好多野都要直接送到佢屋企。通常都係有錢人最鐘意做乜都要直接送到佢屋企。 ...
睇你寫嘢就知道你又唔靚仔、又冇錢,而且最可以肯定嘅係你好蠢。

引用:
原帖由 阿華留言 於 2019-10-21 14:30 發表

睇你寫嘢就知道你又唔靚仔、又冇錢,而且最可以肯定嘅係你好蠢。
有錢人睇咸片直接送去屋企 / 送上門

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 苦樂 於 2019-10-21 01:42 PM 發表

靚仔做好多野都要直接送到佢屋企。通常都係有錢人最鐘意做乜都要直接送到佢屋企 / 送上門。 ...
🐷八戒都大把女埋身啦你要自我檢討下la

回覆 引用 TOP

靚仔仲叫我過黎食

回覆 引用 TOP

钱的错

回覆 引用 TOP

世界上真系有丑人又有靚老婆,有真實個案,有個導演叫巨興荿出名丑,但佢老婆好靚

回覆 引用 TOP

引用:

靚仔做好多野都要直接送到佢屋企。通常都係有錢人最鐘意做乜都要直接送到佢屋企 / 送上門。 ...
你想講靚仔定有錢仔?

回覆 引用 TOP