• 瀏覽: 1,006
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
公司同事大我20年,俾佢tum到,無發生關係,出街遊山玩水飲飲食食,宜家無再出街,但公司日日見到好唔自在

熱賣及精選
出街短短一個月,叫過我幾次過夜,我話未試過同人出面過夜,無幾耐佢就冷落我

回覆 引用 TOP

宜家諗返覺得佢好賤,一開始扮純情,其實係玩家,當然唔敢同佢有野,驚有病

引用:
原帖由 愛上賤男既後果 於 19/10/2019 12:04 發表

宜家諗返覺得佢好賤,一開始扮純情,其實係玩家,當然唔敢同佢有野,驚有病
已好清晣,不需平伏心情,再遇吧

回覆 引用 TOP

你應該慶幸自己冇上勾

引用:
原帖由 超級笨拙的神童 於 2019-10-19 12:45 PM 發表

你應該慶幸自己冇上勾
最衰既係之前當佢係好朋友係公司好friend, 宜家佢抹黑我同佢有關係

引用:
原帖由 愛上賤男既後果 於 2019-10-19 12:58 PM 發表

最衰既係之前當佢係好朋友係公司好friend, 宜家佢抹黑我同佢有關係
把口生係人地到,你自己清楚自己冇做就可以,光明正大的話,應該係佢尷尬先啱

引用:
原帖由 超級笨拙的神童 於 2019-10-19 01:46 PM 發表

把口生係人地到,你自己清楚自己冇做就可以,光明正大的話,應該係佢尷尬先啱
講得好岩,怪自己信錯人,眼光差,名聲已經受損

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級笨拙的神童 於 2019-10-19 01:46 PM 發表

我知道佢侮辱我,係公司度喊左出黎,人地都係信佢唔會信個女仔

引用:
原帖由 愛上賤男既後果 於 2019-10-19 02:14 PM 發表

我知道佢侮辱我,係公司度喊左出黎,人地都係信佢唔會信個女仔
你有冇識其他男同事,如有可以叫佢放風話個衰人食唔到就周圍唱,如果佢食到洗鬼唱咩

引用:
原帖由 超級笨拙的神童 於 2019-10-19 02:48 PM 發表

你有冇識其他男同事,如有可以叫佢放風話個衰人食唔到就周圍唱,如果佢食到洗鬼唱咩
有呀有同一個講,不過我叫佢唔好講,我唔知個賤男會再作d咩野講衰我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛上賤男既後果 於 2019-10-19 12:04 PM 發表

之前仲要當佢係藍顏知己,因為佢一直以黎扮到好溫和善良,令到我好信佢

引用:
原帖由 愛上賤男既後果 於 2019-10-19 02:59 PM 發表

之前仲要當佢係藍顏知己,因為佢一直以黎扮到好溫和善良,令到我好信佢
呢種人好得人驚

引用:
原帖由 超級笨拙的神童 於 2019-10-19 03:05 PM 發表

呢種人好得人驚
係呀,佢之前帶哂架生係公司整野俾我食,又整飯盒俾我,好似兄長咁關心我。原來係一個扮暖男既衰人。

引用:
原帖由 愛上賤男既後果 於 2019-10-19 03:08 PM 發表

係呀,佢之前帶哂架生係公司整野俾我食,又整飯盒俾我,好似兄長咁關心我。原來係一個扮暖男既衰人。
好彩你走得快

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]