列印

台灣整鼻

台灣整鼻 E-mail 此主題給朋友

剛剛去完台灣隆鼻+縮鼻翼 今日第17日 效果都ok 希望再會繼續消腫越黎越自然啦
有咩想問可以留言啊 䀆量答大家~

熱賣及精選
引用:
原帖由 kian56 於 2019-10-19 04:55 AM 發表
剛剛去完台灣隆鼻+縮鼻翼 今日第17日 效果都ok 希望再會繼續消腫越黎越自然啦
樓主,全消腫了嗎?想問你用咩物料隆鼻

引用:
原帖由 sukiivy 於 2019-10-19 07:02 PM 發表

唔好意思,沒睇清楚,醫生有無話要幾耐消腫,我都想整,

引用:
原帖由 sukiivy 於 2019-10-19 07:03 PM 發表

唔好意思,沒睇清楚,醫生有無話要幾耐消腫,我都想整,
佢話一星期消9成 但係我一個星期嗰陣覺得消到7成幾左右啦

回覆 引用 TOP

係台灣邊到整阿 用耳骨定假體

引用:
原帖由 sukiivy 於 2019-10-19 07:02 PM 發表

而家應該消得7788 仲覺得個鼻有少少大過我預期 希望會繼續消落去唔好增生 (我睇網上有唔少人話做完鼻頭會增生所以都驚驚地) 我係用bistool墊鼻樑+異體肋軟骨同耳軟骨墊鼻頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家小手機 於 2019-10-19 07:15 PM 發表
係台灣邊到整阿 用耳骨定假體
醫生姓許 嗰陣我都係有少少匆忙就搵咗佢黎做 本身係諗住搵謝東穎醫生但唔夾我個期 鼻樑假體bistool 鼻頭耳骨加異肋啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kian56 於 2019-10-19 04:55 AM 發表
黎梗都想去隆鼻加縮鼻翼
想問下衣加傷口仲明唔明顯?
之後洗唔洗定期返去打消疤針?

引用:
原帖由 Emmacanfly 於 2019-10-21 12:33 AM 發表

黎梗都想去隆鼻加縮鼻翼
想問下衣加傷口仲明唔明顯?
之後洗唔洗定期返去打消疤針?
今日第19日 暫時有d明顯 鼻翼鼻柱兩側都仲紅紅地 有搽緊除疤凝膠希望越黎越淺啦 消疤針我個醫生冇提起過啊所以我都唔諗住去打

回覆 引用 TOP

無相睇?

回覆 引用 TOP

樓主留左台灣幾多日返黎啊?
同埋係邊個醫生可以分享嗎?

引用:
原帖由 naki 於 2019-10-25 01:52 PM 發表
樓主留左台灣幾多日返黎啊?
同埋係邊個醫生可以分享嗎?
一共留左8日 第7日朝早拆完線晏晝就飛返黎 醫生許X人 但佢應該見我唔係台灣人收貴左我~3000 HKD啊 因為一開始諮詢師名碼實價同我講曬每個項目嘅價錢 但後尾知道咗我唔係台灣人之後就加咗價 雖然手術效果暫時都幾滿意哈哈 其實我嗰陣心水係謝X穎 佢個期唔啱我我先搵左許醫生

回覆 引用 TOP

姐妹,我依家係台灣做完手術第一日,好想番香港,可以番香港拆線嗎?妳鼻模板第幾日拆?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]