• 瀏覽: 25,341
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ANA330 於 2019-10-18 08:49 PM 發表

我不是好有錢,但有以下條件:
一、有父蔭,已幫我俾首期買了一房私樓。
二、已買車,唔算好靚,德國三角星CLA。
三、已有大貓table moon banking戶口
請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎? ...
四丶青山醫院永久床位。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANA330 於 2019-10-18 08:49 PM 發表

請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎? ...
世界級港女
比d港男本色 要高質素

回覆 引用 TOP

引用:

連私人銀行戶口都冇就咪學人溝明星!

回覆 引用 TOP

引用:

乜野叫table moon

X你老X , 有benz有樓洗西喺度問咩,你老味,我果時揸本田civic仔住村屋都一樣識到吾錯女仔啦,你老味西,用埋d benz,私樓咁,你估條女真心中意你咩,醒下啦仆街仔,你老豆老母生着你d畜生,真係浪費地球資源。

引用:

鄺潔盈級數?
目測佢A cup囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-10-18 10:47 PM 發表

佢等你溝
多肉,有排你炭!

回覆 引用 TOP

全哥啦。
無走雞。

Handsome?

回覆 引用 TOP

出去搵自由西大把選擇,前提係你唔好介意條女做過天使

回覆 引用 TOP

媾佢條毛就岩啦

回覆 引用 TOP

侏儒

回覆 引用 TOP

引用:

Full paid 先講啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 productdesigner 於 2019-10-18 09:10 PM 發表

衰硬,轉溝 @Bmw118i JOL肯定sure win
仲有Yeinlam 呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wee169 於 2019-10-19 01:06 AM 發表

全哥啦。
無走雞。
還有傑哥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]