(真絲入)小弟我想溝好似鄺潔盈級數的女仔

搵住古杏兒 果類先啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
整體係OK ……除非你超級樣衰,睇到都食唔落飯個種

否則有樓有車,靚女都鍾意

回覆 引用 TOP

應該無可能溝到 鄺潔楹話哂有錢女 自己仲住豪宅.. 除非你高富帥

回覆 引用 TOP

得,去馬喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上可愛的救星 於 2019-10-18 09:47 PM 發表

香討持卓越理財戶口的師兄比比皆是,如果你唔係持尚玉戶口,就唔該唔好攞出來曬命,因為真係一d都唔值錢.
但你最致命既係,你另一個account係小妹兄Bmw118i,鍾意扮小妹,應該冇乜女會接受!
...
Cool smart kick off him

回覆 引用 TOP

一定系IQ題la~爭人錢叫搵好似鄺潔盈的女仔幫你還

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANA330 於 2019-10-18 08:49 PM 發表

我不是好有錢,但有以下條件:
一、有父蔭,已幫我俾首期買了一房私樓。
二、已買車,唔算好靚,德國三角星CLA。
三、已有大貓table moon banking戶口
請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎? ...
go sd try try

回覆 引用 TOP

遇到鄺潔盈級數先算啦

回覆 引用 TOP

BMW

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANA330 於 2019-10-18 08:49 PM 發表

請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎? ...
窮撚算吧啦

回覆 引用 TOP

引用:

你和鄺潔盈的男友比較一下,便知道能否成功了.

回覆 引用 TOP

引用:

HSBC Jade is better

回覆 引用 TOP

幫人拍埋晒d吸血貴利廣告,唔係好人

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-10-22 08:44 AM 發表

幫人拍埋晒d吸血貴利廣告,唔係好人
咁全部邦文女都不是好人?

回覆 引用 TOP

應該得... 試下向門口等她 

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。