• 瀏覽: 21,034
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
我不是好有錢,但有以下條件:
一、有父蔭,已幫我俾首期買了一房私樓。
二、已買車,唔算好靚,德國三角星CLA。
三、已有大貓table moon banking戶口
請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎?

熱賣及精選
性能力高就可以

回覆 引用 TOP

最好溝似陳加善果位🤫🤫

回覆 引用 TOP

衰硬,轉溝 @Bmw118i JOL肯定sure win
引用:
原帖由 ANA330 於 2019-10-18 08:49 PM 發表
請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎? ...

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
飛鳥盡,良弓藏,狡兔死,走狗烹。
樓主有以上條件 不受愁溝唔到女

回覆 引用 TOP

梗係‘等女溝’喇

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真
引用:
原帖由 productdesigner 於 2019-10-18 09:10 PM 發表
衰硬,轉溝 @Bmw118i JOL肯定sure win
有 J 小妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANA330 於 2019-10-18 08:49 PM 發表
請問各位如我有以上條件,想溝鄺潔盈bb級數的女仔ok嗎?大機會成功嗎? ...
頂多黃夏蕙級數

去溝岑子杰

引用:
香討持卓越理財戶口的師兄比比皆是,如果你唔係持尚玉戶口,就唔該唔好攞出來曬命,因為真係一d都唔值錢.
但你最致命既係,你另一個account係小妹兄Bmw118i,鍾意扮小妹,應該冇乜女會接受!

樓主有以上條件 不愁溝唔到女

回覆 引用 TOP

媾勞冪說應該無問題!

回覆 引用 TOP

引用:
有大志

冇问题,可以叫只高钟鸡!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]