與自己愛的人有聊不完的話題係咩感覺

與自己愛的人有聊不完的話題係咩感覺 E-mail 此主題給朋友

我同男朋友晚晚傾電話,每次都30分鐘以上,有時一個鐘兩個鐘.都試過傾到天光.日頭大家一有時間都會搵對方。

熱賣及精選
結婚後還會有聊不完的話題嗎?

.

可以有聊不完的話題真好

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

熱戀期通常都會係咁

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-10-18 04:35 AM 發表

你ロ地傾禁耐,有無實質話題去傾 ?
睇ロ左樓主呢個標題,使亞叔我諗
番後生果陣 。
大概33年前左右,我係海員,工作在
遠洋輪船上,我從太太朋友嘅女兒,
介紹一位女同學(女學校)與我相識
及通訊。由於呢位女筆友係我此生
第ー位,所以亦算初戀筆中情。
其後一兩年間我寫過無數封信俾呢
位戀人,有好多信係我在船上孤單時
半夜花幾個鐘去寫有關我嘅童年回
憶丶人生觀,用十張八張信紙,寫 ...
你是否明示樓主是小三?

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-10-18 02:39 AM 發表

結婚後還會有聊不完的話題嗎?
駛乜結婚後,兩三個月後都已經有鬧不完的話題啦

回覆 引用 TOP

口水乾

引用:
原帖由 soule 於 2019-10-18 01:40 AM 發表

我同男朋友晚晚傾電話,每次都30分鐘以上,有時一個鐘兩個鐘.都試過傾到天光.日頭大家一有時間都會搵對方。
咁多野傾
傾咩

好高興能見到妳嘅新post。

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-10-18 01:40 發表

正常蜜月期!希望你哋能夠好好享受,珍惜當下

.

回覆 引用 TOP

做人做事都唔好去得咁盡
事不過三,一但太多就會厭

目測樓主呢啲情況應發生在熱戀期,熱戀期越痴纏,冷卻時嘅落差會越難適應
更傾向快閃分手

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

真正的感情是建立在優質溝通上大家才能真正明白同了解對方的需要

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。