• 瀏覽: 8,298
  • 回覆: 41
引用:
原帖由 bbcarriexxi 於 2020-7-21 03:21 PM 發表

植得好好,你讀完自己幫人做?
搵唔搵到食
疫情期間開始上門幫朋友做,之後佢地再介紹朋友俾我,今年美容好難搵工,我算係咁喇,搵到兩餐有多

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
窮則變 變則通,樓主你識係逆境自我增值一下都幾叻女,想問下學完自己幫自己植難嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqnqq 於 2019-10-18 01:36 AM 發表

第一次植山茶花,整左兩個幾鐘,超級用神先整得靚,不過做完出黎好有成功感
好密,想問下唔要咁密應該整咩款?鐘意自然風

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2020-8-28 05:21 PM 發表

好密,想問下唔要咁密應該整咩款?鐘意自然風
山茶花係誇張少少,眼大整都幾靚,自然啲可以植日式單根,再揀長度短少少,會易啲打理,學完發現唔同長度彎度都有影響可以last幾耐,難唔難打理

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-4-27 04:16 PM 發表

你問個價應該你1對1, 1對3有得減價,我去報時揀小班上堂,冇揀1對1,我用credit card 分左12個月750個月,我有朋友最近問15000-5000,再可分期
? 邊間減五千? 你學完未?

引用:
原帖由 新手媽媽mm 於 2020-8-31 04:49 PM 發表

? 邊間減五千? 你學完未?
上完啦,心急想快啲學完一個月內都可以上哂,自己約miss上堂,但係我有樓主咁叻呀,站時仲係免費幫人植,練習中

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-9-1 12:58 AM 發表

上完啦,心急想快啲學完一個月內都可以上哂,自己約miss上堂,但係我有樓主咁叻呀,站時仲係免費幫人植,練習中
想要miss資料,我諗住用政府個一萬蚊報,前一個月俾人炒左好難搵工作

回覆 引用 TOP

學完一定要考試? 學完幫自己植可以慳好多😂你有冇幫自己整,你張圖第一次植山茶花已經好靚👍🏻👍🏻有天分

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2020-9-2 04:36 PM 發表

學完一定要考試? 學完幫自己植可以慳好多😂你有冇幫自己整,你張圖第一次植山茶花已經好靚👍🏻👍🏻有天分
我有考呀,俾得錢學梗係拎埋證書好d, 自己植要單起隻眼整,要花多d時間,如果補就冇咁難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqnqq 於 2020-8-29 07:38 PM 發表

山茶花係誇張少少,眼大整都幾靚,自然啲可以植日式單根,再揀長度短少少,會易啲打理,學完發現唔同長度彎度都有影響可以last幾耐,難唔難打理 ...
可以講解邊款易打理? 山茶花繡好易炒埋一堆,頭兩三日靚,之後就越嚟越亂

我有朋友做開空姐,佢想轉行,佢問我一唔一齊學,你個間係邊間??,many thx

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2020-9-20 08:36 PM 發表

可以講解邊款易打理? 山茶花繡好易炒埋一堆,頭兩三日靚,之後就越嚟越亂

我有朋友做開空姐,佢想轉行,佢問我一唔一齊學,你個間係邊間??,many thx ...
短款單根易打理,越長越彎就難搞少少,要有心機慢慢梳順,之後大約十零日要補就最靚

第二個問題,要睇你有冇興趣學,學黎做咩先,一齊學大家互相練習都好既,要有耐性
我上個間M字頭

引用:
原帖由 qqnqq 於 2020-9-23 05:02 PM 發表

短款單根易打理,越長越彎就難搞少少,要有心機慢慢梳順,之後大約十零日要補就最靚

第二個問題,要睇你有冇興趣學,學黎做咩先,一齊學大家互相練習都好既,要有耐性
我上個間M字頭 ...
Thanks for reply ,
我植開個間冇得補,一係由頭植過😿

佢想學所以想我一齊🙊🙊我如果學希望做到自己植下,慳番出去植

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]