• 瀏覽: 8,308
  • 回覆: 41
引用:
原帖由 qqnqq 於 2019-10-20 08:58 PM 發表

最後我揀左12000蚊,因為我多數早上時間上堂,有時1對1或者1對2,夜晚多人上佢地最多1對3
樓主學校咩名想學

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
多謝你回覆吖,問左佢地而家貴左,total要$15000 ,淨係包2張cert., 想問你覺得教成點?worth嘛?

另外$750 可以pm邊間嘛?🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 callmemagmag 於 2020-4-26 03:11 PM 發表

多謝你回覆吖,問左佢地而家貴左,total要$15000 ,淨係包2張cert., 想問你覺得教成點?worth嘛?

因為我d時間好難就所以揀貴啲,之後有減免俾我,所以我覆番大家減反俾我個價,15000係同一間?佢地total有三張cert 嫁🤔

我開始左上門幫朋友熟人植,之後有朋友又介紹朋友俾我,我覺得算係一門手藝,有時間值得學

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 callmemagmag 於 2020-4-26 03:11 PM 發表

你問個價應該你1對1, 1對3有得減價,我去報時揀小班上堂,冇揀1對1,我用credit card 分左12個月750個月,我有朋友最近問15000-5000,再可分期

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-4-27 04:16 PM 發表

你問個價應該你1對1, 1對3有得減價,我去報時揀小班上堂,冇揀1對1,我用credit card 分左12個月750個月,我有朋友最近問15000-5000,再可分期
多謝你回覆呀,我問左原來係有得減5000,卻係兩張cert 🙏🏻

引用:
原帖由 callmemagmag 於 2020-4-28 12:24 PM 發表

多謝你回覆呀,我問左原來係有得減5000,卻係兩張cert 🙏🏻
兩張國際認可,一張學校自己,同樓主一樣架

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-4-29 12:09 AM 發表

兩張國際認可,一張學校自己,同樓主一樣架
唔知點解我問佢地話不嬲都係兩張證書,可能佢冇計自己學校個張卦?多謝大家解答吖🙏🏻

回覆 引用 TOP

樓主上果個課程系邊間嫁?我都有興趣,有冇多d資料?thanks!

回覆 引用 TOP

有興趣報讀! 請問你係邊間學校? 感謝!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-4-27 04:16 PM 發表

我朋友最近去減哂之後一萬,單對單冇得平,小班有同學交流冇咁悶

引用:
原帖由 qqnqq 於 2020-7-6 07:33 PM 發表

我朋友最近去減哂之後一萬,單對單冇得平,小班有同學交流冇咁悶
有同學一齊上開心,幾個女仔同導師好岩傾,學睫毛易學難精,我個時學仲要最平

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2020-7-7 05:17 PM 發表

有同學一齊上開心,幾個女仔同導師好岩傾,學睫毛易學難精,我個時學仲要最平
想請問邊間? 要學幾耐,價錢方面係?學完自己可以幫自己植嗎

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2020-7-12 01:54 AM 發表

想請問邊間? 要學幾耐,價錢方面係?學完自己可以幫自己植嗎
自己植有難度我同同學互植,甩左自己補,朋友問過減哂之後小班課程1萬蚊,一樣包兩張國際証書,另外一張佢地自己証書,課程包左21個鐘去學,分幾耐自己定時間去上堂

回覆 引用 TOP

難唔難考? 考唔到點算要補鐘再上堂定係點
收費包埋考試未呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqnqq 於 2019-10-18 01:36 AM 發表

第一次植山茶花,整左兩個幾鐘,超級用神先整得靚,不過做完出黎好有成功感
植得好好,你讀完自己幫人做?
搵唔搵到食

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]