• 瀏覽: 8,278
  • 回覆: 41
做左美容師都有兩年幾,上兩個月老闆栽員,我係其中一個😭每個月都跑數,成日追達標,我都做到冇哂心機,佢唔栽我,我都諗住走嫁啦,但老闆話炒我個時,我都有d茫然同驚,學歷唔高又淨係做過兩年野,好在有男朋友頂住,但又唔想係屋企做廢人,男朋友就叫我上堂增值自己,學化妝,幫人做新娘化妝,我就冇麥興趣,淨係買化妝品用具都唔平,加上自己始終都係想做同美容相關嘅野,心諗市道咁差幫人跑數不如自己幫人做,搵少d都好但唔洗俾人捽數,最後就揀左植睫毛,遲下學埋紋繡就會試下做上門美容,希望殺到條血路,阿媽話:女人唔可以廢起屋企做花瓶,要有自己事業

個課程學哂韓式,日式,山茶花,學唔難,但要熟練同快手就要練習,老師都叫我幫多d人植,練熟左就會變一門手藝

站時都好得閒,岩岩琴日拎埋証書,勁開心,有問題就問我🙂

熱賣及精選

第一次植山茶花,整左兩個幾鐘,超級用神先整得靚,不過做完出黎好有成功感

我都搵緊資料想學,想問幾錢同埋幾多人一班上堂?

做完眼會唔會痛啊

引用:
原帖由 床上藍色小腸 於 2019-10-20 08:16 PM 發表

做完眼會唔會痛啊
你講俾我整個個眼會唔會痛。定係我幫人植完自己會唔會眼攰眼痛先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2019-10-20 06:13 PM 發表

我都搵緊資料想學,想問幾錢同埋幾多人一班上堂?
最後我揀左12000蚊,因為我多數早上時間上堂,有時1對1或者1對2,夜晚多人上佢地最多1對3

引用:
原帖由 qqnqq 於 2019-10-20 08:58 PM 發表

最後我揀左12000蚊,因為我多數早上時間上堂,有時1對1或者1對2,夜晚多人上佢地最多1對3
已包哂全部,你呢個係咪有埋國際証書?定係本地嫁,越黎越多學程唔太識揀

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2019-10-21 05:14 PM 發表

已包哂全部,你呢個係咪有埋國際証書?定係本地嫁,越黎越多學程唔太識揀
包左3張,其中一張係英國,國際認可,真係多左唔少選擇,我最後2揀1,揀左呢間

回覆 引用 TOP

我琴日問你個間佢而家有額外資助,平好多
750蚊個月,我join左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqnqq 於 2019-10-18 01:18 AM 發表

做左美容師都有兩年幾,上兩個月老闆栽員,我係其中一個😭每個月都跑數,成日追達標,我都做到冇哂心機,佢唔栽我,我都諗住走嫁啦,但老闆話炒我個時,我都有d茫然同驚,學歷唔高又淨係做過兩年野,好在有男朋友頂住,但又唔想係屋企做廢人,男朋友就叫我上堂增值自己,學化妝,幫人做新娘化妝,我就冇麥興趣,淨係買化妝品用具都唔平,加上自己始終都係想做同美容相關嘅野,心諗市道咁差幫人跑數不如自己幫人做,搵少d都好但唔 ...
男仔眼睫毛長 眼又大又圓 做蛋白捲起眼線脻毛會唔會好怪,感謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午黃色工人 於 2019-11-3 05:04 AM 發表

男仔眼睫毛長 眼又大又圓 做蛋白捲起眼線脻毛會唔會好怪,感謝
坦白講會,男士乾乾淨淨就已足夠

回覆 引用 TOP

750蚊一個月?邊間

回覆 引用 TOP

邊間? 有興趣+1

回覆 引用 TOP

請問邊間

回覆 引用 TOP

有興趣,pm details pls🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]