[100%愛情自玄其說] 真愛給義士

真愛給義士 E-mail 此主題給朋友

真愛給義士

附件

3C7603C9-4146-46D9-9F37-03280993A0B9.jpeg(96.14 KB)

2019-10-16 12:22 AM

74623493-B538-4A3A-82D1-7E11B888BD8D.jpeg(127.85 KB)

2019-10-16 12:22 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-10-16 12:22 AM 發表

真愛給義士
今生只嫁前線巴

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-10-16 12:22 AM 發表

真愛給義士
個袋白色字係photoshop落去

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子
引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-10-16 02:27 AM 發表

個袋白色字係photoshop落去
又係喎,邊有人咁癲。

引用:

真愛給義士
緣份嚟㗎,唔好勉強,曱甴就緊係揾返曱甴去後樓梯交配啦,人類好多文明道德枷鎖,做唔到㗎 !

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2019-10-16 03:28 AM 發表

又係喎,邊有人咁癲。
半年前你有無諗過有女仔會着住件「自由西」T 週街行仲好自豪咁?我係從來無諗過有女人會着㗎,第一眼睇到仲以為係俾人P圖玩嘢㗎咋,後來先知原來真係會有人咁無恥㗎?

呢半年來有乜嘢荒誕嘢係你無諗過嘅但係唔發生咗 !

淨係講太子站擺靈堂就夠荒誕啦,無名無姓無家人無朋友嘅六個死者,有人擺靈堂,仲要有咁多人信,仲走走去拜,你就知D人有幾低能荒謬啦!

P圖好好玩咩?

引用:

真愛給義士
樓主你在那區影到呀?

回覆 引用 TOP

今生只娶前線巴

回覆 引用 TOP

嘩! 江湖傳說中,
肥自由西。
果然,只有勇無L食得住。

回覆 引用 TOP

曱甴產卵器

笑了

回覆 引用 TOP

🤪哈哈🤣

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係智力將軍囉

回覆 引用 TOP

猪西好肉多水。佳品

引用:

真愛給義士
前缐勇武咁辛苦,食飽d

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。