有個41歲剩女咁同我講

引用:
原帖由 dicmak 於 2019-10-13 02:20 PM 發表

40以上女人先有女人味
尤其舔鮑魚,
食過翻尋味!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
林志玲,如何?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

精神上支持佢繼續搵

回覆 引用 TOP

朋友40+ 上網識人一樣搵到條40++既男人成日撩佢搞野喎

回覆 引用 TOP

説得太白

回覆 引用 TOP

呢個系你認為者

回覆 引用 TOP

岩呀

回覆 引用 TOP

虎狼之年喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-10-12 11:06 AM 發表

佢話佢仲想嫁揾個伴,我話男人至少到六十歲仲會好想做愛,佢地對你呢個年紀的女人冇性慾,你點嫁得出。佢無言!
唔係下下咁表面掛
同埋呢個年代都有部份4字頭嘅女人仍然好正,有獨特吸引力。
睇下香港啲明星就知,睇咗好多年嗰堆原來都三十幾至四十幾歲。啲報道唔寫出嚟真係唔覺。

引用:
原帖由 革離 於 2019-10-12 12:53 PM 發表

通常呢個年紀仲未嫁,一係有公主病,一係要求好高,所以多數都係孤獨終老多,香港大把呢d女人,我見過唔少
可能我都會孤獨終老。
由一個要求好低又完全連接唔到公主病嘅女仔,變到一個要求好高又有輕微公主病嘅人😂
不過我見過好多無嫁人嘅女人,又唔似係公主病嗰啲人,反而係感覺比較需要私人空間,除非好夾,否則都未必想退而求其次令自己陷入更難過及麻煩處境。
而見到有公主病嗰啲女,通常都有個男伴,啲男人把口話唔鍾意公主病,到揀另一半時,咪又係對個公主病嘅著迷,外表未必勁靚都係咁。根本就係公主病對男人有種吸引力,順從配合易話為嗰啲先無乜吸引力。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 trespasser42 於 2019-10-12 01:36 PM 發表

有個網友問我.D中女老咗無優勢.㸃解都唔受佢溝、我話你日日月經貼,貶低中女.而自己又唔檢討一下自己嘅條件.邊有人會受溝㗎!佢無言!!
呢啲就正正係性格問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰幼稚的高峰 於 2019-10-12 02:19 PM 發表

幾多歲嘅男子都只愛18歲嘅女仔
女仔18歲時都無人愛咪呢世好坎坷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2019-10-12 04:05 PM 發表

咁嘅年紀,我可能寧願揀個失婚婦人好過,因為大部分女人失敗過才識得同人相處,未被人拋棄過嘅女人都以為自己係大家閨秀。
男人都一樣,未遇過感情錯折唔識珍惜,受過,有比較,先有機會改進。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。