• 瀏覽: 46,739
  • 回覆: 150
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-10-12 11:06 AM 發表

佢話佢仲想嫁揾個伴,我話男人至少到六十歲仲會好想做愛,佢地對你呢個年紀的女人冇性慾,你點嫁得出。佢無言!
睇人既姐,年齡只係個數字 !

張可頤,49歲,法官大人
我就實yes嘞 !

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 anish01 於 2019-10-12 03:51 PM 發表

樓主,唔可以咁講,大把40歲以上女人重保持到好身材,有魅力兼有女人味,你睇日本AV界大把出名AV女優都超過40歳,還大受歡迎大把fans!
Agree

回覆 引用 TOP

驅風油?

回覆 引用 TOP

40路先係好嘢!有氣質有女人味!
仲可中出不用套!

回覆 引用 TOP

点解可以中出唔用套?

咁白做咩呢?比D西望人哋吖嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心默默的烈女 於 2019-10-12 03:45 PM 發表

你寸緊西西
哦!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-12 04:02 PM 發表

錯!我e+仲日日j風間悠美老師  友田真希老師  三蒲惠理子老師,同埋結美紗美(雖然佢引退左一排)
有幾多個40歲熟女仲可以咁正咁好砌

回覆 引用 TOP

其實女人睇樣既姐 保養得好41歲冇問題架

回覆 引用 TOP

女人4X都仲有市有价

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-10-12 11:06 AM 發表

佢話佢仲想嫁揾個伴,我話男人至少到六十歲仲會好想做愛,佢地對你呢個年紀的女人冇性慾,你點嫁得出。佢無言!
1分,重作!

回覆 引用 TOP

引用:

你話有白馬王子等緊佢

回覆 引用 TOP

引用:

不是个个年纪大的男人想揾個伴是为了做爱。

回覆 引用 TOP

女人41 如果身型好識打扮 其實都飲得杯落啊  更不要說呢個年齡的女人據說是如狼似虎  分分鐘玩騎乘位坐斷你條野你都未滿足到佢  

Since 2000 - 北京 鄭州 洛陽 開封 大連 瀋陽 長春 吉林 哈爾濱 齊齊哈爾 青島 濟南 濰坊 淄博 曲阜 台北 台中 高雄 太原 大同 臨汾 西安 延安 榆林 上海  南京  石家莊 保定 天津  唐山 張家口 宣化 呼和浩特 包頭 海拉爾 滿洲里 成都 福州 汶川 九寨溝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]