郭樂說。。

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-11-9 11:58 PM 發表

咁....佢唔痕,我痕囉
你一定係畫水墨畫。。。再加埋詩。。。

詩中有畫,畫中有詩。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 低能的你 於 2019-11-10 12:14 AM 發表

你一定係畫水墨畫。。。再加埋詩。。。

詩中有畫,畫中有詩。。。
我果D係叫比佢:撕

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-11-10 12:19 AM 發表

我果D係叫比佢:撕
哈哈哈,甘激,講真架???

正啦,佢要發泄。。。哈哈哈,俾佢啦。。。。

年紀細細壓力大。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-11-10 12:27 AM 發表

哈哈哈,甘激,講真架???

正啦,佢要發泄。。。哈哈哈,俾佢啦。。。。

年紀細細壓力大。。。
如果搞到少爺扁嘴...絕食一餐我都不得了
一個星期禁上香討

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-11-10 12:32 AM 發表

如果搞到少爺扁嘴...絕食一餐我都不得了
一個星期禁上香討
有冇咁嚴重呀,哈哈哈。。。

不過,唔可以寵壞,覆水難收呀。。。。

回覆 引用 TOP

郭落雪

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-11-11 05:57 AM 發表

郭落雪
院長咁早呀,又去做運動??加油呀!

回覆 引用 TOP

落落結業了

引用:
原帖由 daystay 於 2019-11-17 12:38 PM 發表

落落結業了
表哥,午安,那會收檔,只是大家較熱烈在鳥篇留言,這兒常在。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daystay 於 2019-11-17 12:38 PM 發表

落落結業了
所以你明白為何不寫第三篇的原因囉。。。。

顧不鳥。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-11-17 01:33 PM 發表

所以你明白為何不寫第三篇的原因囉。。。。

顧不鳥。。。

https://youtu.be/EDwb9jOVRtU

引用:
原帖由 daystay 於 2019-11-17 03:16 PM 發表

https://youtu.be/EDwb9jOVRtU
謝謝你努力支持角落
。。。。

回覆 引用 TOP

係西貢見到KB,好想同佢影相。。。。

回覆 引用 TOP

在西貢巧遇帥氣既佢,雖然長得高大威猛,但異常乖巧,令到大眾不停地摸摸佢既頭,真係乖豬啦!

回覆 引用 TOP

離開大街時,突然發現有兩隻黑、白色的小狗係街度自由奔放地跑,而最吸引我的就係烏溜溜既佢。

為鳥拍攝佢既倩影,我一路追住去影佢,可惜活潑既佢係冇停過架,所以只能影佢既背影。。。真頑皮!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。