郭樂說。。

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-10-13 10:33 PM 發表

哈你唔識阿彌陀佛大學,
應該用返個哈。。。我寫錯

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
能盡興時盡興今宵.   同惜今晚每一秒,   跳一個痛快,   換個舞步轉身跳.

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-10-13 10:36 PM 發表

我細時已經好鍾意用眼神鬧人,只要瞪一眼就夠,哈哈哈。。。。訓練到佢今時今日甘堅毅。。。哈哈哈。。。

蔡小姐唱歌一流
用眼神鬧人..........
十個女仔,九個實際,人人恨嫁,富裕門第,小妹選婿,要講家底,屈居妾侍,亦冇乜計,望女仔 逐個睇 眼厲厲,燕瘦環肥大細 樣樣齊,男士實在要感激上帝,皆因女仔使你 意亂情迷

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-13 10:36 PM 發表

哈爾賓佛教大學

你都好堅持自己的立場,但我地宜家係兩票對一票,所以你必須順從我地的決定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-13 10:36 PM 發表

哈爾賓佛教大學

聽過少數服從多數???守遊戲規則。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-10-13 10:37 PM 發表

我嬲佢,沒嬲完。。。

佢個日係咬post送左吻別俾我。。。。我嬲佢。。。
佢吻別你,你唔係應該開心嘅咩?

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-10-13 10:38 PM 發表

明日既事,誰可以預料...:
https://www.youtube.com/watch?v=pEfxioW9CaA
呢d風格比較俏皮,好聽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-10-13 10:39 PM 發表

能盡興時盡興今宵.   同惜今晚每一秒,   跳一個痛快,   換個舞步轉身跳.
正啦,你以前日日去跳舞??

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-10-13 10:39 PM 發表

又估歌仔,好彩聽過.....
https://www.youtube.com/watch?v=zmFBE_BKuRw

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-13 10:40 PM 發表

十個女仔,九個實際,人人恨嫁,富裕門第,小妹選婿,要講家底,屈居妾侍,亦冇乜計,望女仔 逐個睇 眼厲厲,燕瘦環肥大細 樣樣齊,男士實在要感激上帝,皆因女仔使你 意亂情迷 ...
你突然甘有靈感?兩樣嘢來架喎。。。。

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-13 10:40 PM 發表

十個女仔,九個實際,人人恨嫁,富裕門第,小妹選婿,要講家底,屈居妾侍,亦冇乜計,望女仔 逐個睇 眼厲厲,燕瘦環肥大細 樣樣齊,男士實在要感激上帝,皆因女仔使你 意亂情迷 ...
有的人鍾意靠人,有的人鍾意靠自己,每個人都有自己的價值觀,亦唔會輕易改變立場。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-10-13 10:37 PM 發表

我嬲佢,沒嬲完。。。

佢個日係咬post送左吻別俾我。。。。我嬲佢。。。
妳送個比我..我唔嬲

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-13 10:43 PM 發表

佢吻別你,你唔係應該開心嘅咩?
吓???點解要開心??唔明???

都係個句,呃完我會開心d,至今依然係個謎。。。

點解要吻別??點解要開心??

我都沒嬲完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-10-13 10:46 PM 發表

你突然甘有靈感?兩樣嘢來架喎。。。。
都係用眼神去表達憤怒啫。

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-13 10:46 PM 發表

又估歌仔,好彩聽過.....
https://www.youtube.com/watch?v=zmFBE_BKuRw
以前有段時期興呢d歌,後來就冇囉。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。