• 瀏覽: 2,398
  • 回覆: 15
利申我係女,有男朋友,不過我好鍾意同男朋友一齊望其他女仔,有時仲會一齊討論女仔嘅身形,好似我男友好鍾意張曦雯,我自己都覺得佢好正,佢瘦得嚟個shape勁靚,個蜜桃臀好正,翹得嚟好靚,反而我個pat pat好扁,唔知點先可以操到佢咁fit呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 chueng.K 於 2019-10-11 12:46 PM 發表

利申我係女,有男朋友,不過我好鍾意同男朋友一齊望其他女仔,有時仲會一齊討論女仔嘅身形,好似我男友好鍾意張曦雯,我自己都覺得佢好正,佢瘦得嚟個shape勁靚,個蜜桃臀好正,翹得嚟好靚,反而我個pat pat好扁,唔知點先可以操到佢咁fit呢 ...
我都鍾意睇其他女仔,睇下個女仔著咩衫好睇,點著又會唔好睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chueng.K 於 2019-10-11 12:46 PM 發表

利申我係女,有男朋友,不過我好鍾意同男朋友一齊望其他女仔,有時仲會一齊討論女仔嘅身形,好似我男友好鍾意張曦雯,我自己都覺得佢好正,佢瘦得嚟個shape勁靚,個蜜桃臀好正,翹得嚟好靚,反而我個pat pat好扁,唔知點先可以操到佢咁fit呢 ...
你男朋友有你真幸福

LGBTQ post

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

我覺得好正常,此終女性嘅體態美是吸引的,五官亦比男性細緻

回覆 引用 TOP

佢係冇波 如果有埋真係終極完美

回覆 引用 TOP

佢梗係正啦, 人地有做運動同做機keep先得嫁, 如果你日日做50下深蹲, 你都得既

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2019-10-11 03:41 PM 發表

你男朋友有你真幸福
奉旨及女

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

有個女人同一個攞住成袋餸太太擦身而過當堂腳軟暈一暈

很喜歡這熱熱鬧鬧、七咀八舌的地方。

是知識、觀點、靈感.... 集思廣益的泉源

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 geraldine19 於 2019-10-14 12:21 PM 發表

佢梗係正啦, 人地有做運動同做機keep先得嫁, 如果你日日做50下深蹲, 你都得既
原來佢有做機?我上次跟我男友做左20下深蹲咋,我之後嗰個星期連樓梯都落唔到,叫我一日做50下真係唔得呢

引用:
原帖由 chueng.K 於 2019-10-15 12:32 PM 發表

原來佢有做機?我上次跟我男友做左20下深蹲咋,我之後嗰個星期連樓梯都落唔到,叫我一日做50下真係唔得呢
我都係見到佢有廣告先知原來佢有做機 怪唔之得個shape咁靚 我都想練蜜桃臀 但係哩個位好難練 同埋我真係堅持唔到日日做咁多下 所以跟左kelly去做emsculpt 做4次到就見到個形出左黎

引用:
原帖由 chowkayee 於 2019-10-16 12:26 PM 發表

我都係見到佢有廣告先知原來佢有做機 怪唔之得個shape咁靚 我都想練蜜桃臀 但係哩個位好難練 同埋我真係堅持唔到日日做咁多下 所以跟左kelly去做emsculpt 做4次到就見到個形出左黎 ...
我都做緊呢個
不過係做肚腩位 做30分鐘等於做左2萬次腹部運動
增肌同時減脂 真係懶人最愛

回覆 引用 TOP

引用:

我都想有咁既女朋友

回覆 引用 TOP

引用:

張曦雯係正,見過真人

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:

女望女好正常,男望男就話怪姐。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]