• 瀏覽: 18,953
  • 回覆: 105
  • 追帖: 2
你就好啦,媽咪咁錫你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2019-10-11 10:37 AM 發表

其實我都已經成年左好多年架啦!但我媽媽仲係成日當我小朋友咁…
管住我幾點返屋企,又會成日問我身邊有咩朋友,又成日迫我吃早餐
我都知佢緊張我,但有時我都想個人獨立啲… ...
驚你有棍攪出10件8件出來比佢帶?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2019-10-11 10:37 AM 發表

其實我都已經成年左好多年架啦!但我媽媽仲係成日當我小朋友咁…
管住我幾點返屋企,又會成日問我身邊有咩朋友,又成日迫我吃早餐
有咩咁出奇,我3x歲我阿媽一樣當我細路仔,天氣凍成日驚我著唔夠衫,仲成日話我唔好咁夜訓。

回覆 引用 TOP

你永遠係你媽媽眼中,都係一個小朋友。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2019-10-11 10:37 發表

緊係要管啦,即使50歲都要管呀

回覆 引用 TOP

引用:

養兒一佰歲,長憂九十九,子女在父母心中永遠都是小孩。

回覆 引用 TOP

引用:

搬出去唔黐住, 咪大個人囉!

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

父母永遠都係關心仔女

回覆 引用 TOP

你仍小,未必明

回覆 引用 TOP

你生個小朋友就知啦

回覆 引用 TOP

身在福中不知福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-10-11 09:44 PM 發表

怕你做天使!
哈哈哈哈哈哈

回覆 引用 TOP

哩個世界上,無任何嘢會比得上母親對自己子女的愛。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]