• 瀏覽: 3,341
  • 回覆: 21
姊妹們:如果你可以揀同律師醫生或者警察結婚,你會點揀?我就寧願死都唔同警察結婚...

熱賣及精選
引用:
原帖由 ss20150804 於 2019-10-11 08:09 AM 發表

姊妹們:如果你可以揀同律師醫生或者警察結婚,你會點揀?我就寧願死都唔同警察結婚...
你有得揀先講。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ss20150804 於 2019-10-11 08:09 AM 發表

律師、醫生、警察?
一般會選前二者
當然性格人品都要睇

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-1 03:50 PM 發表

律師、醫生、警察?
一般會選前二者
當然性格人品都要睇
咁個警察係有律師及執業醫生牌你揀唔揀?仲有佢老逗留俾佢過百億

警察都分好多級數既。。再講。本人唔系咁喜歡律師。。真正申張正義既又有幾多個?

e生應為首選

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

如果樓主答案係死都唔同警察結婚......
問題應該改做: "如果你只可以揀同律師醫生冥婚或者同警察結婚,你會點揀?"

回覆 引用 TOP

愛G黑天使留返比愛G曱甴繁殖啦😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdhz 於 2020-1-1 09:53 PM 發表

咁個警察係有律師及執業醫生牌你揀唔揀?仲有佢老逗留俾佢過百億
邊有人情願做警察唔做律師同醫生?除非係青山出來。

淨睇職業,點都揀前兩個啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2020-1-3 04:21 PM 發表

邊有人情願做警察唔做律師同醫生?除非係青山出來。
醫生是首選。
警察...看看是什麼級數。如果是警司級,絕對好過好多小律師。鐵飯碗,福利優厚,身型好。
律師生意唔穩定,好多收入唔多,仲要交租。

回覆 引用 TOP

引用:

有律師醫生係暴徒俾人捉咗會坐監喎,你係遇到靚仔嘅警察叔叔呢死都要同佢結婚㗎喇

回覆 引用 TOP

律師醫生啦, 個種一定好喲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-1-1 10:36 PM 發表

警察都分好多級數既。。再講。本人唔系咁喜歡律師。。真正申張正義既又有幾多個?
同意,我前度就係律師,人品衰到不堪

引用:
原帖由 天生芳香的樓盤 於 2020-2-10 04:12 AM 發表

同意,我前度就係律師,人品衰到不堪
好多律師人品麻麻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]