• 瀏覽: 6,040
  • 回覆: 58
識左個男仔一段時間,佢亦表明鍾意我想同我一齊,我亦有諗過考慮同佢一齊,因為佢人品真係唔差,對佢都有好感!但每次見到佢個樣,我都接受唔到,雖然我都唔係靚,到底我應該說服自己接受佢,定真係唔好勉強自己好呢?

引用:
原帖由 雨後重現的太陽 於 2019-10-10 09:41 PM 發表

識左個男仔一段時間,佢亦表明鍾意我想同我一齊,我亦有諗過考慮同佢一齊,因為佢人品真係唔差,對佢都有好感!但每次見到佢個樣,我都接受唔到,雖然我都唔係靚,到底我應該說服自己接受佢,定真係唔好勉強自己好呢? ...
條J夠硬就好了,咁切磋劍術時,可以玩耐d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨後重現的太陽 於 2019-10-10 09:41 PM 發表

識左個男仔一段時間,佢亦表明鍾意我想同我一齊,我亦有諗過考慮同佢一齊,因為佢人品真係唔差,對佢都有好感!但每次見到佢個樣,我都接受唔到,雖然我都唔係靚,到底我應該說服自己接受佢,定真係唔好勉強自己好呢? ...
嗰個男仔點嘅樣?有圖有真相,貼張相畀我哋研究下,咁先畀到意見你㗎!

爆左佢菊先,再決定

回覆 引用 TOP

引用:

我覺得你好有問題囉,
你用個樣審判佢喇
大家兩情若是久長時, 又豈在朝朝暮暮??

無腦死豬西先睇爛果日報
雙方比大家試用期。
試下無妨。

回覆 引用 TOP

鍾意過第2個啦

回覆 引用 TOP

引用:

猪糞會嫌棄牛糞…

真係第一次聽…

見多兩眼都接受唔到,點樣對成世

引用:
原帖由 87141635 於 2019-10-11 05:02 AM 發表

見多兩眼都接受唔到,點樣對成世
臭坑出臭草,知道自己樣衰就唔好咁多要求

比會機會其她女人

回覆 引用 TOP

中出左先講啦

回覆 引用 TOP

引用:

要免強就唔好,因為一旦你再揾到佢其他小習慣,就會成為分手理由。 最終都係浪費大家時間
但外表要變好,方法有好多。

佢表明鍾意你 你又對佢有好感既話 緊係一齊啦 唔好比自己後悔
同埋佢表明中意你既會超級錫你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]