• 瀏覽: 28,085
  • 回覆: 90
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 平常的人 於 2019-10-11 04:48 AM 發表

咁咪忍得好辛苦
哥! 可唔可以侵埋我玩! 😆

熱賣及精選
引用:
原帖由 愛之基 於 2019-10-11 12:00 PM 發表

哥! 可唔可以侵埋我玩! 😆
自己買返個黑暴或黑速吹氣性鬥士搞住先~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FAT68X 於 2019-10-10 07:00 AM 發表
住屋問題,最近和公司同事傾談,原來有好多同事,廿幾歲都要同阿哥,細佬同房,會唔會覺得唔方便?
源頭係啲窮廢父母明知自己無能力俾幸福下一代都要生仔

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

無計啦可以點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FAT68X 於 2019-10-10 07:00 AM 發表
住屋問題,最近和公司同事傾談,原來有好多同事,廿幾歲都要同阿哥,細佬同房,會唔會覺得唔方便?
無背影資料好難一概而論喎,成年但係仲讀緊書?定已經出嚟做嘢?搵到錢就自己出錢搬,搵唔到就叫屋企人比,一係叫阿哥細佬走,再唔得咪忍到有本事先。仲有幾多 option ? 邊個唔想自己一個人一間房,就算同性兄弟姊妹都係咁講,問題本身唔係重點,重點係有乜選擇同解決方法。

回覆 引用 TOP

引用:
嘩下容咩易比佢地射到你成身都係架?

回覆 引用 TOP

肯定會唔方便

回覆 引用 TOP

引用:
無計

時代垃圾 清潔香港 人人有責.
暴徒歪理 齊聲說不 以免學壞   
文宣工作 背後動機 不用忽視
支持香港 支持執法 謝謝警察

回覆 引用 TOP

係唔方便,不過一家人都沒得計,環境好又點會咁,唔夠位住就唯一係咁,最多大家有默契比番的私人空間對方

回覆 引用 TOP

已搬開自住,所以冇住屋問題。

回覆 引用 TOP

所以我出黎做野無耐就搬出去住

回覆 引用 TOP

引用:
你使唔使?

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
其實我覺得男仔會係唔方便果個

家姐/阿妹要換衫, 男仔第一時間係要離開間房

Intention

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]