列印

連續三個月的規律,每日夜晩9點瞓,6點起身,我係咪太過宅 香討焦點

引用:
原帖由 Haibara 於 2019-10-12 12:51 AM 發表

我都同意治安差咗
睇下最近D乜砍人案搶野案, 無進度無人理

感覺警察而家只會星期六日在某地區返工, 星期一至五就休息
以前都會見有人行吡, 而家?

我都唔敢帶太多財物在身, 也唔敢太夜返屋企 ...
係呀,街市人多,地鐵人多時,我都試過比人非禮,上個星期五大家趕住走時最恐怖,有人直頭伸入裙內亂摸

熱賣及精選
香討真多男扮女呃pm

回覆 引用 TOP

咁咪正常囉
我都係咁……十年了

回覆 引用 TOP

健康人生啊

回覆 引用 TOP

健康生活也不錯,無需抱怨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2019-10-10 08:12 AM 發表
日日訓9個鐘,會唔會多得滯,正常訓8個鐘就夠哂啦
9個鐘點會多,我覺得我要訓十個鐘先夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Apple_W 於 2019-10-12 08:13 AM 發表

係呀,街市人多,地鐵人多時,我都試過比人非禮,上個星期五大家趕住走時最恐怖,有人直頭伸入裙內亂摸
咁過分?師姐做乜唔報警或大叫??

我細個都遇過d死咸濕佬,佢地專挑唔出聲的學生妹來蝦! 最多情況係借意掂你掂一段時間。

但伸手入裙底?咁誇張?

Intention
引用:
原帖由 Apple_W 於 2019-10-10 06:55 AM 發表
其實係因為大家工作時間不同,希望過多幾個月可以正常返啦
我日日都想早睡早起,但係唔夠兩日又晚睡 點樣可以做到你咁⋯

引用:
原帖由 兔泰郎 於 2019-10-10 08:41 AM 發表

連登文宣狗你返去連登打飛機啦
香討廢老你食屎啦

回覆 引用 TOP

樓主身體好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Apple_W 於 2019-10-10 06:55 AM 發表
其實係因為大家工作時間不同,希望過多幾個月可以正常返啦
唔駛追劇咩?

引用:
原帖由 minigiant 於 2019-10-10 08:39 AM 發表

首先係警察扮示威者同圍破壞
講得出呢D野既唔係無腦就賤種

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 兔泰郎 於 2019-10-10 08:38 AM 發表
現在班暴徒甲甴玩路障遲下扮警察查身份証搜身所以在家是最安全的
俾我揀咁嘅情況下喺班暴徒甲甴附近安全過祖國在如此境況下,有時要客觀講野  弱勢一方 如此堅持已是難以置信
去到長期鬥爭的境地各方為求取勝,蛇蟲鼠蟻陰招頻出,
記者會的確邏輯狗屁不通遊慣花園,同立法會見風使舵乜鲸乜昏班“民煮建講亂盟”一樣淘寶學歷超高!  如果是國教教出如此左閃右避的學生祖國有幸!放餌釣魚預知家遣責家特首!奇怪售票入閘普通料破壞,信號系統值錢放過非常道德?早d收市,運山寨兵?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪漫之信 於 2019-10-11 02:31 PM 發表
系咪照騙??
依家嘅相冇騙人⋯⋯po唔出架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Apple_W 於 2019-10-11 03:31 PM 發表

唔係好明你係咪意思
你哩個回答,我諗起siri

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→