• 瀏覽: 2,041
  • 回覆: 25
引用:
原帖由 chilong2233 於 2019-10-10 05:06 PM 發表

又唔洗wo,因為我上星期都係係cosmax打完斑,打之前佢仲送左美白同補濕treatment一齊做,出黎塊面係光澤左好多!打既效果好似仲幾明顯~
我都係做完照鏡先發現! ...
我都想連埋美白補濕一齊做,你係一個treatment有哂3樣 定3個treatment來?如果3個treatment就正WO~

熱賣及精選
引用:
原帖由 chilong2233 於 2019-10-10 05:06 PM 發表

又唔洗wo,因為我上星期都係係cosmax打完斑,打之前佢仲送左美白同補濕treatment一齊做,出黎塊面係光澤左好多!打既效果好似仲幾明顯~
我都係做完照鏡先發現! ...
你打斑系打邊隻?上網話有醫生幫你睇皮膚??

引用:
原帖由 生活無保障 於 2019-10-11 03:47 PM 發表

你打斑系打邊隻?上網話有醫生幫你睇皮膚??
yesyes!我上面講個隻係picoplus,真係有醫生幫你睇左先架~專業好多,佢會解釋同幫你睇番皮膚做邊隻最好嫁啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-10-11 01:26 PM 發表

我都想連埋美白補濕一齊做,你係一個treatment有哂3樣 定3個treatment來?如果3個treatment就正WO~
新客所以可以$3000做picoplus打斑,送呢兩個treatment呀,
平時都唔捨得一次過做咁多,所以捕到佢做promo都真係幾開心,你可以去佢fb問下!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gummy5201 於 2019-10-10 11:56 PM 發表

我見好多pico試做幾佰蚊! $1800 9折都好貴
美國pico過佰萬, 出面好多山寨pico, 我朋友都試過美國picoway, 上去前話$280試做, 上到去又話要加到$1800先有效果, 跟住我朋友join左佢地6次, 依家打左4次, 未見d斑有淡, 而且次次勁sell佢加其它療程, 但行姐呢間起碼上去唔洗加錢, 又唔會好hardsell, 仲冇保證無效退$

回覆 引用 TOP

打斑同美白可以一齊做 打完2星期做足保濕 唔好搽有維他命C既野 唔係會反黑
我會帶帽+眼鏡+防哂+遮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-10-9 02:06 PM 發表

聽人講打完斑唔可以搽d太刺激既野
我屋企d美白有acid同維C,應該都唔用得啦
其實打斑同美白係咪無可能同時做到嫁?
好心急想冬天前keep番白淨皮膚呀… ...
打完斑只可以搽同敷保濕嘢,美白呀果酸呀嗰啲都唔得㗎。所以樓主要慢慢嚟

回覆 引用 TOP

我打 pico enlighten 已經可以白咗,但做laser 係唔可以用美白產品,但打laser 已經有效白咗,所以冇需要用美白產品,可以等到打laser 到你滿意效果,之後再先用美白產品 keep

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-10-10 05:44 PM 發表

我之前去做treatment個plan係激光去斑+導入精華+食美白丸
都幾好效果,宜加D斑淡左好多同塊面白左光澤左
個plan有6次fotona laser+6次bellasonic導入抗黑退斑精華+30日既美白防曬丸
都唔洗9000蚊 ...
幾抵咁wo 邊間?

引用:
原帖由 Angrygays111 於 2019-10-14 06:41 PM 發表

幾抵咁wo 邊間?
Beauskxx 係啊都幾抵 我見到即刻join左

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]