想問下男人 搣人Pat Pat 系咩意思?

想問下男人 搣人Pat Pat 系咩意思? E-mail 此主題給朋友

有個男囝幾靚囝

有時玩下講下笑時

佢會搣我Pat Pat

系咩意思?

醉愛肥豬囝

胖不是嫌棄理由!我只是覺得現在很多男人很膚淺!
熱賣及精選
惡作劇

引用:
原帖由 中環白滑的天才 於 2019-10-8 10:10 PM 發表

惡作劇
下   惡作劇

醉愛肥豬囝

胖不是嫌棄理由!我只是覺得現在很多男人很膚淺!
,當你男人咯。特別香港既靚仔。十個有八個比較乸

回覆 引用 TOP

https://youtu.be/JxV_-0T6WKw

阿婆才算勇武,大家看完覺慚愧嗎?

回覆 引用 TOP

見你係Hehe,同你打招呼囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-10-8 09:51 PM 發表

有個男囝幾靚囝

有時玩下講下笑時

佢會搣我Pat Pat

系咩意思?
勾引你羅 ... 如果你咁都受 , 代表佢果晚玩咩都得

注意 , 佢己經唔係想同你扑野咁簡單 , 而係想搵姣底囡囡
你唔受佢都無所謂 ... 因為你唔受既話 , 就己唔係佢目標範圍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-10-8 09:51 PM 發表

有個男囝幾靚囝

有時玩下講下笑時

佢會搣我Pat Pat

系咩意思?
意思你係一個痴線佬

回覆 引用 TOP

想食西

回覆 引用 TOP

当狗马之类啊。鞭打。有征服感。。。

Oman~

回覆 引用 TOP

去完廁所揾你抹手

回覆 引用 TOP

Close

回覆 引用 TOP

引用:

有個男囝幾靚囝

有時玩下講下笑時

佢會搣我Pat Pat

系咩意思?
你彈返佢鳩頭,等佢擺上香討,睇左你就知

為理想而奮鬥,為成功而享受!
你patpat大

回覆 引用 TOP

[quote]原帖由 男人小笨象 於 2019-10-9 13:47 發表

你彈返佢鳩頭,等佢擺上香討,睇左你就知 [/quote

回覆 引用 TOP

52 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。