• 瀏覽: 33,088
  • 回覆: 227
  • 追帖: 4
早點瞓吧

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
0分重作

回覆 引用 TOP

1分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mangor2468 於 2019-10-8 06:13 PM 發表

同個女仔做左六年同事,佢一來公司做我已對她有好感,被她的清純、可愛氣質吸引,雖然身栽平平,咁這點又唔係自己的主要擇偶條件,所以我唔介意,況且自己外型都一般

我地係唔同部門,所以多年來唔係成日接觸,只可在茶水間撞到時傾幾句,感情增進緩慢!因為我住觀塘,佢住牛頭角,朝早返工都要坐去油塘站,再轉車去西灣河返公司,試過好多次,一打開車門就撞到佢已在車廂中,好有緣,但一直冇勇氣同佢 ...
萬人斬的自由西

回覆 引用 TOP

立即變身就禮服蒙面俠, 立即大把天使飛埋來.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制

回覆 引用 TOP

你行咩山呀 獅子山呀?

引用:
原帖由 精神專科護心神 於 2019-10-9 01:09 PM 發表

I have the same experience before, but I am not with girl,
I AM WITH MY BEST FDs... I know it is very difficult to handle... Because we will not stand with the violence :smil ...
對呀!身邊越來越多人支持暴力,這是心智成熟的人不想看見的

差人報復不要得,但黑魔濫暴亦唔見得值得支持,社會氛圍令人不安

黑魔持續破壞,最終只會自食其果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 totoming7788 於 2019-10-9 02:56 PM 發表

你行咩山呀 獅子山呀?
龍蝦灣,順便放埋風箏,當日本來玩得好開心,可惜最後的結果令我好擔心佢

回覆 引用 TOP

你女同事係咪晚晚都做慰滋婦/做天使
所以唔洗要男朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mangor2468 於 2019-10-8 06:13 PM 發表

同個女仔做左六年同事,佢一來公司做我已對她有好感,被她的清純、可愛氣質吸引,雖然身栽平平,咁這點又唔係自己的主要擇偶條件,所以我唔介意,況且自己外型都一般

我地係唔同部門,所以多年來唔係成日接觸,只可在茶水間撞到時傾幾句,感情增進緩慢!因為我住觀塘,佢住牛頭角,朝早返工都要坐去油塘站,再轉車去西灣河返公司,試過好多次,一打開車門就撞到佢已在車廂中,好有緣,但一直冇勇氣同佢 ...
佢咁自由,中出左先算啦!!

回覆 引用 TOP

看來留言的都係男人
請大家不要再叫我「中出即飛」、「食左先講」
更不要說甚麼「小心愛滋」、「戴套」等
我女同事沒有得罪大家,她是好女仔,不要再詆毀她,一齊都是我的錯!

引用:
原帖由 賈文子 於 2019-10-9 01:54 AM 發表

"但你要小心警察唔講道理拉人喎!"

黃絲獨L又作嘢
唔好意思!
唔排除部份差人因為工作壓力太大,有報復心理係人之常情
但任何一個城市都冇可能缺少警察執法,大美國主義的侵侵都係咁講

係真定假?
呢個故事都幾好笑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]