• 瀏覽: 32,960
  • 回覆: 226
  • 追帖: 4
佢係天使嚟,好好中出,記得之後出番個愛之天使體驗報告呀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
自由西,飛得。

回覆 引用 TOP

食左先講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mangor2468 於 2019-10-8 06:13 PM 發表

同個女仔做左六年同事,佢一來公司做我已對她有好感,被她的清純、可愛氣質吸引,雖然身栽平平,咁這點又唔係自己的主要擇偶條件,所以我唔介意,況且自己外型都一般

我地係唔同部門,所以多年來唔係成日接觸,只可在茶水間撞到時傾幾句,感情增進緩慢!因為我住觀塘,佢住牛頭角,朝早返工都要坐去油塘站,再轉車去西灣河返公司,試過好多次,一打開車門就撞到佢已在車廂中,好有緣,但一直冇勇氣同佢 ...
試下佢,可能係自由西

呢排好多呢D作文
不過看看來笑笑又可以的

回覆 引用 TOP

中出即飛

回覆 引用 TOP

佢冇男朋友為有做天使囉

回覆 引用 TOP

似毅進仔作文,狗屁不通。

回覆 引用 TOP

放佢啲資料出嚟俾大家睇吓啦

回覆 引用 TOP

呢啲天使你食唔落㗎

回覆 引用 TOP

Please help her to be an angel

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moonbeen 於 2019-10-8 11:02 PM 發表

自由西,飛得。
引用:
原帖由 euyhk 於 2019-10-8 11:13 PM 發表

試下佢,可能係自由西
甚麼係自由西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moonbeen 於 2019-10-8 11:30 PM 發表

https://youtu.be/3Xvz5iZ6jO8
很多被捕黑魔男女都沒有戴口罩,看來〈反蒙面法〉成功了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mangor2468 於 2019-10-8 06:13 PM 發表

同個女仔做左六年同事,佢一來公司做我已對她有好感,被她的清純、可愛氣質吸引,雖然身栽平平,咁這點又唔係自己的主要擇偶條件,所以我唔介意,況且自己外型都一般

我地係唔同部門,所以多年來唔係成日接觸,只可在茶水間撞到時傾幾句,感情增進緩慢!因為我住觀塘,佢住牛頭角,朝早返工都要坐去油塘站,再轉車去西灣河返公司,試過好多次,一打開車門就撞到佢已在車廂中,好有緣,但一直冇勇氣同佢 ...
咁你要小心你屋企人啦樓主,你屋企仲有刀呀,較剪呀,呢哟佢攞得起,GOD BLESS YOU

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]