• 瀏覽: 39,904
  • 回覆: 250
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 mangor2468 於 2019-10-8 09:49 PM 發表

多謝大家嘅意見!但係唔好再講一啲唔尊重女性嘅說話!我對他是認真的!謝謝各位!
認真就包容佢。你可以唔認同但唔可以反對

回覆 引用 TOP

年初一終於冇黑魔搞事!可惜又迎來另一個炎疫大考驗……香港幾時至平静,?

回覆 引用 TOP

香港女仔無得救 
返大陸搵

回覆 引用 TOP

大陸女點都好過港女

人民英雄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mangor2468 於 2020-3-4 08:21 PM 發表

大陸女點都好過港女
呢樣我贊成

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2020-3-8 11:23 PM 發表

呢樣我贊成
師兄有冇同大陸女仔拍過拖?覺得點?

你地立場唔同,佢咁黃點會鐘意唔係黃既人,無啦無啦

引用:
原帖由 mangor2468 於 2020-3-9 01:11 AM 發表

同大陸女仔拍拖....好難講..睇你好唔好彩

咁你現是不是同你同事拍拖...
你同事做邊行

恭喜你!天使仲易食!只要你變勇武!

引用:
原帖由 mangor2468 於 2020-3-9 01:11 AM 發表

試過呀,成日聽人講大陸女仔好拜金,但係可能我地未去到談婚論嫁階段,講真,我識得既大陸女仔吾會好似香港女仔咁,約佢地成日要好似三催四請,求佢地咁

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2020-3-9 10:00 PM 發表

試過呀,成日聽人講大陸女仔好拜金,但係可能我地未去到談婚論嫁階段,講真,我識得既大陸女仔吾會好似香港女仔咁,約佢地成日要好似三催四請,求佢地咁 ...
要雙方都有誠意再進一步至通到電,有 D 港女自視太高
我遇過的大陸女仔普遍都比較乖巧,唔造作

引用:
原帖由 (ツ) 於 2020-3-9 06:10 PM 發表

恭喜你!天使仲易食!只要你變勇武!
呢排新冠肺炎少左暴徒鬧事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 brend 於 2020-3-9 01:55 PM 發表

你地立場唔同,佢咁黃點會鐘意唔係黃既人,無啦無啦
呢排佢少左去黃絲集會,好似諗通左唔應該去咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]