5開心

5開心 E-mail 此主題給朋友

同老公既生活一d都5開心ge

熱賣及精選
點吾開心法啊,如果真的真的憤怒鳥,趁未有下一代,選擇離婚,係一個比較離婚會係一個比較理智騎做法,單親家庭長大的細路仔的童年會比父母雙親無離異的更加不愉快,其實妳介吾介意講多啲妳老公點解會令到妳吾開心啊,如果妳介意公開講,我吾解意做妳忠實聽眾,你可以PM我同我講嫁。nice to meet U......

你帶埋個仔去酒店住幾日,咁會開心啲。

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 7-10-2019 04:12 發表

仲以為妳同day域五大開心、決一不可添

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-10-7 07:23 AM 發表

你帶埋個仔去酒店住幾日,咁會開心啲。
揾個人拍下拖應該開心d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 faimark 於 2019-10-7 07:30 AM 發表

仲以為妳同day域五大開心、決一不可添
點5大開心缺一不可尼

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 7-10-2019 21:43 發表

點5大開心缺一不可尼

足夠零用
足夠零食
足夠煲用
足夠二人世界(多d陪梨)
足夠空間。冥想
決一就
捉佢去旅行

係趕走奶奶
唔去叫G
唔準閙我
比足家用
準我日日膠
……
五大掃球,決一不可

引用:
原帖由 faimark 於 2019-10-7 09:52 PM 發表

足夠零用
足夠零食
足夠煲用
足夠二人世界(多d陪梨)
足夠空間。冥想
決一就
捉佢去旅行
我5想佢陪我甘多,佢好煩架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-10-7 09:57 PM 發表

係趕走奶奶
唔去叫G
唔準閙我
比足家用
準我日日膠
……
五大掃球,決一不可
你講到我甘衰既

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 2019-10-7 10:13 PM 發表

你講到我甘衰既
好正常

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-10-7 10:20 PM 發表

好正常
其實有時老人+真系幫5落,嘔血
我等緊樓市跌架

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 2019-10-7 10:21 PM 發表

其實有時老人+真系幫5落,嘔血
我等緊樓市跌架
我都等緊...............................................妳幾時唔膠

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 2019-10-7 04:12 AM 發表

離婚囉

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 2019-10-7 04:12 AM 發表

可以離婚揾個開心的

31 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。