打印

[德育品格] 香港父母點解會咁?

香港父母點解會咁? E-mail 此主題給朋友

[隱藏]




進入香討影片區



引用:
原帖由 montejo 於 2019-10-6 09:51 PM 發表

影片
孤兒!父母已死!



香港已無將來


用孩子做政治擋箭牌!可恥!


[隱藏]
提示: 違規內容已被屏蔽
問題係,香港好多父母根本唔識做人,將自己人生的失敗失望,卸責俾政府或他人,而且負能量+唔成熟,咁樣為人做咗父母,又教育d細路反社會情商,包括身邊好多舊同事,相識過d朋友,成日係facebook宣揚仇視政府,好似成幫人撞邪咁


唉.....吾好講呢個,就昨晚明知會有事情發生,警察又預早出了通知,還帶孩子在街上,先吾理係吾係那些人,作為父母就已經做錯了.看見孩子哭的畫面..........若身在地球另一面的伊拉克,香港這班人死了很多啦~~仲好講香港警察殘暴,我衹係睇到香港警察太無用太軟弱,衹識得驅散,出了法例還叫人除低口罩......所以這班人更勇者無懼.


父母低B,不知所謂。


ISIS都係利用小朋友做人肉炸彈,早排12歲袋汽油彈,遲啲有小學生比人拉應該係時間問題。


[隱藏]
引用:
原帖由 montejo 於 2019-10-6 09:51 PM 發表

影片



10345478
陰公.…佢父母呢?
警方都唔知告唔告佢好.



小女孩 好可憐


尿震


回覆 引用 TOP

父母唔教警察教!


回覆 引用 TOP

應該拉埋佢嘅父母!疏忽照顧兒童!


[隱藏]
曱甴冇人性


 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。