• 瀏覽: 4,812
  • 回覆: 55
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:36 PM 關閉
整容唔影響人,係韓國好普遍,上進既表現,10個男人11個簡樣,整容都係想改變命運,點解要笑人整容,香港人思想好封建

熱賣及精選
有個女既話我知。鼻整過。手臂既脂肪抽過。但胸系真既。。。。如果系朋友。我會接受。如果系老婆。就唔太接受到

引用:
原帖由 但要走總要飛 於 2019-10-5 10:29 PM 發表

整容唔影響人,點解要笑人整容,香港人思想好封建
咁我唔笑你搞基啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-10-6 12:04 AM 發表

有個女既話我知。鼻整過。手臂既脂肪抽過。但胸系真既。。。。如果系朋友。我會接受。如果系老婆。就唔太接受到
點解呀?整得靚就得啦,韓國整容好普遍

引用:
原帖由 但要走總要飛 於 2019-10-5 10:29 PM 發表

整容唔影響人,係韓國好普遍,上進既表現,10個男人11個簡樣,整容都係想改變命運,點解要笑人整容,香港人思想好封建
大整就唔好啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-10-6 12:04 AM 發表

見過唔少男網民話會介意另一半隆胸,其實男人真係會介意?定會因為可以enjoy 大胸而開心

正常都難以接受啦
1號鼻2號咀3號眼
而家行出街d人好似倒模咁

回覆 引用 TOP

我覺得而家多左人接受d細執, 
雙眼皮吊線, 打野墊高個鼻之類好普遍, 
但大執或者加假體暫時都仲係好多人接受唔到

引用:
原帖由 但要走總要飛 於 2019-10-6 12:42 AM 發表

點解呀?整得靚就得啦,韓國整容好普遍
因為會遺傳。

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-10-6 01:01 AM 發表

見過唔少男網民話會介意另一半隆胸,其實男人真係會介意?定會因為可以enjoy 大胸而開心
對我來講。我唔介意隆胸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-10-6 09:38 AM 發表

因為會遺傳。
代代相傳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angie_k 於 2019-10-6 02:01 AM 發表

我覺得而家多左人接受d細執, 
雙眼皮吊線, 打野墊高個鼻之類好普遍, 
但大執或者加假體暫時都仲係好多人接受唔到
輪廓一定要手術

回覆 引用 TOP

靚就得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-10-6 01:01 AM 發表

男人唔怕細波但最緊要唔係假波

再見了.........
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]