• 瀏覽: 12,614
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
好多 人夫 /男友 ,偷食,出軌,叫G,free lunch......

我真心 唔明,

點解 唔分手?
有冇理過 老婆/女友 的感受?

(如果你 女人,瞞住你 叫鴨/出軌,你可以接受 ?)

熱賣及精選
你係咪收到好多pm?個個男人想法唔同,但有一個共通點,就係鹹濕

本身雙方感情出現問題就有機會萌生念頭。

回覆 引用 TOP

心中有軌先有軌可出,心中無軌的話做任何事都唔會出軌

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-10-5 03:11 AM 發表

好多 人夫 /男友  ,偷食,出軌,叫G,free lunch......

我真心 唔明,

點解 唔分手?
有男必有女

回覆 引用 TOP

因為JJ大囉,吹咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-10-5 03:11 AM 發表

好多 人夫 /男友  ,偷食,出軌,叫G,free lunch......

我真心 唔明,

點解 唔分手?
剩係得男人至會岀軌㗎咩!?

回覆 引用 TOP

引用:

我真心 唔明,

點解 唔分手?
男人出軌都要有女人配合,除非你講的那些,全部係萬能插啦

引用:

我真心 唔明,

點解 唔分手?
他不開心才會出軌。
如好恩愛就不會。

試下感受下

回覆 引用 TOP

每個情人嘅感覺都唔同,
當分別同每個情人獨處嘅時候,佢都比到唔同嘅感覺你囉!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-10-5 08:17 AM 發表

每個情人嘅感覺都唔同,
當分別同每個情人獨處嘅時候,佢都比到唔同嘅感覺你囉!
師妹真識歎 
女人始終鐘意比人錫,比人緊張,比人關心感覺,同伴侶耐左,對方就失去晒拍拖感覺

引用:

我真心 唔明,

點解 唔分手?
我會咁樣講:係唔係自己以外的人感覺不舒服就唔會做呢?我睇有好多事情亦都唔係,絕大多數人會講自己去到果一步乜都識做。

有理過感受就唔會出軌啦,雙方都係有責任架,一隻手掌唔會拍得響

唔好睬果D人啦,好賤!仲夠膽話同佢老婆有感情無愛,真係害人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]