• 瀏覽: 12,604
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
女人咪又一樣出軌

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
根本係男人嘅天賦本能, 講完。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ookkman 於 2019-10-5 11:20 PM 發表

沒有醜女 只有懶女 人妻勤力保養一定有巿場
但係男人天賦嘅本性係, 無論自己幾多歲, 最終都係以十八廿二嗰啲為首選。三十零四十幾歲嗰啲唔係話冇機會, 不過獲得男士青睞嘅機會會低啲。

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2019-10-6 10:38 AM 發表

但係男人天賦嘅本性係, 無論自己幾多歲, 最終都係以十八廿二嗰啲為首選。三十零四十幾歲嗰啲唔係話冇機會, 不過獲得男士青睞嘅機會會低啲。 ...
錯 我過左40,我喜歡30以上女性 比較成熟

引用:
原帖由 ookkman 於 2019-10-6 10:41 AM 發表

錯 我過左40,我喜歡30以上女性 比較成熟
呢個係個別例子, 小弟講嘅係總體嘅, 一般嘅情況。

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

引用:
原帖由 雪影風舞 於 2019-10-5 10:19 AM 發表

我會咁樣講:係唔係自己以外的人感覺不舒服就唔會做呢?我睇有好多事情亦都唔係,絕大多數人會講自己去到果一步乜都識做。
唔明

引用:
原帖由 沉睡玫瑰的浪漫 於 2019-10-5 10:50 AM 發表

唔好睬果D人啦,好賤!仲夠膽話同佢老婆有感情無愛,真係害人
我真係覺得好嘔心 ,返屋企扮好老公,出面同  情人 食飽飽。

(唔係話叫G人士,因為叫G  明買明賣)

😅

回覆 引用 TOP

有錢佬富二代夠日日叫G叫高級G,咪一樣大把女痴埋去博睇中
G,全部都係G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-10-6 10:52 AM 發表

我真係覺得好嘔心 ,返屋企扮好老公,出面同  情人 食飽飽。

(唔係話叫G人士,因為叫G  明買明賣)
都要有你地d供應商 先會做到交合作用既

勿議論版務

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-10-5 05:46 PM 發表

唔係,我做G  嘅。
都要有你地d供應商 先會做到交合作用既

勿議論版務

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 creativea 於 2019-10-5 09:13 PM 發表

其實出軌唔止限於男人,女人都多
呢度都有唔少人妻想識異性朋友
講真,要傾訴可以搵同性朋友,有乜心事亦可以搵伴侶傾,背住老公去識異性,無非想得到老公以外既多一份愛,同男人結左婚之後仍然周圍撩女仔冇分別

其實原因好簡單,以前道德標準高,拍拖就要對伴侶忠誠,結左婚就要一生一世,離婚或者出軌都會遭人白眼或者鄙視
呢個年代,唔好話分手,就算離婚係好多人眼中都係等閒之事,自由先係最重要,只要一有咩 ...
講得岩

回覆 引用 TOP

因為列車出軌,車上的人也被出軌鳥

回覆 引用 TOP

好多女人都係咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]