• 瀏覽: 12,562
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
有啲扮單身搵食啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
證明自己仍有市場,另外還有寂寞不安於室

男人天性係播種

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ookkman 於 2019-10-5 09:15 AM 發表

師妹真識歎 
女人始終鐘意比人錫,比人緊張,比人關心感覺,同伴侶耐左,對方就失去晒拍拖感覺
無新鮮感 又唔刺激 可能就會咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶鬼231 於 2019-10-5 09:41 PM 發表

證明自己仍有市場,另外還有寂寞不安於室
沒有醜女 只有懶女 人妻勤力保養一定有巿場

有需要就出

回覆 引用 TOP

因為條軌有3cm 裂痕,所以出了軌

回覆 引用 TOP

叫G咁多選擇,又唔駛受港女氣,有男人忍到咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-10-5 03:11 AM 發表

好多 人夫 /男友 ,偷食,出軌,叫G,free lunch......

我真心 唔明,

點解 唔分手?
有冇理過 老婆/女友 的感受?

(如果你 女人,瞞住你 叫鴨/出軌,你可以接受 ?) ...
可能壓力。可能有引
可能快感。。。。。好多問題喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-10-5 03:11 AM 發表

好多 人夫 /男友 ,偷食,出軌,叫G,free lunch......

我真心 唔明,

點解 唔分手?
有冇理過 老婆/女友 的感受?

(如果你 女人,瞞住你 叫鴨/出軌,你可以接受 ?) ...
你試下咩感覺囉

回覆 引用 TOP

男人 同 女人都貪玩
但我深信有少部份唔係貪玩
只係唔想後悔。。。

錯的時間 遇到對的人

寂寞也揮發著餘香 原來情動正是這樣
曾忘掉這種遐想 這麼超乎我想像
但願我可以沒成長 完全憑直覺覓對象
模糊地迷戀你一場 就當風雨下潮漲
如果真的太好 如錯看了都好 不想證實有沒有過傾慕
是無力或有心 像謎 像戲 誰又會似我演的更好
從眉梢中感覺到 從眼角看不到 彷彿已是最直接的裸露
是無力但有心 暗來明往 誰說這算是情愫

勿議論版務
咪講到女人唔會出軌啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 creativea 於 2019-10-5 09:13 PM 發表

其實出軌唔止限於男人,女人都多
呢度都有唔少人妻想識異性朋友
講真,要傾訴可以搵同性朋友,有乜心事亦可以搵伴侶傾,背住老公去識異性,無非想得到老公以外既多一份愛,同男人結左婚之後仍然周圍撩女仔冇分別

其實原因好簡單,以前道德標準高,拍拖就要對伴侶忠誠,結左婚就要一生一世,離婚或者出軌都會遭人白眼或者鄙視
呢個年代,唔好話分手,就算離婚係好多人眼中都係等閒之事,自由先係最重要,只要一有咩 ...
因乜解究而家d人會咁 失望

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]