• 瀏覽: 16,029
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
幾年前仲白白正正,出黎做左幾年野,呢行晚晚ot,個樣殘左好多
以前化妝系為左扮靚,衣家化妝系為左遮老
平時有keep住茶護膚品,但皮膚無以前咁有光澤,細紋開始出現
先幾日同學聚會,幾年無見既同學話我,一出尼成個樣好似老左幾倍甘
塊臉有少少下垂,開始有啲鬆弛同埋dum

只系過左幾年就好似老左十歲甘,真系驚過多幾年吾知點算,到時驚化妝都遮唔住

想問各位sis甘樣系咪正常,定我自己平時習慣吾好,先搞到甘
同埋平時工作壓力真系好大
又比較少做運動,吾知關唔關事尼

熱賣及精選
引用:
原帖由 januarywong 於 2019-10-3 06:55 PM 發表

運動都關事,做得多血液循環快左係可以減慢衰老,不過做運動最主要其實係keep fit修身

有無留意依家既護膚品有無效?有無做開facial?
sis有做開運動?我d護膚品應該ok卦,好多都系日韓貴野,不過我無做facial

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angie0507 於 2019-10-3 09:30 PM 發表

我好覺... full mask 做幾多運動都番唔到以前狀態😢
做運動都救吾到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 friedegg2 於 2019-10-4 10:22 AM 發表

做下醫美真係少不免啦……
即系醫學美容??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士小希望 於 2019-10-4 02:00 PM 發表

首先要有充足睡眠,再每日早晚擦精華素同面霜,(尼個動作真係吾好懶),要抽時間做下facial,再有適量運動,咁先可以keep住皮膚,延遲衰老,加油呀
我有日日搽精華素,諗緊系咪唔夠訓關系先殘得甘快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icantstop 於 2019-10-5 06:19 PM 發表

女人一過25/26,真係一年不如一年!一過30,老得重快!過40,真係要落重藥如整容才頂得住😓
咁又唔洗落重藥同整容嘛

引用:
原帖由 bananachippy 於 2019-10-6 12:38 AM 發表

你老得快!多脂肪冇衰老得甘急促
即係要肥?

引用:
原帖由 yiuarron 於 2019-10-6 08:31 PM 發表

我都係
25前都無咩特別大改變
一過左25歲生日 就開始慢慢出紋ㅠㅠ
搽野 敷mask都救唔返
可以點樣搞好sis有無建議

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中紫色的羊 於 2019-10-9 10:49 AM 發表

尤其係過咗25歲,身體膠原蛋白流失得好快,令到膚色暗啞無彈性,真係睇落老咗好多
所以女人一定要勤啲護理皮膚同身體管理
流失左可以點補救

引用:
原帖由 jo2lam2 於 2019-10-10 10:17 AM 發表

系呀,之前睇電視見佢個樣老左好多,之後又好似young左又firm返
做完research之後,忍唔住去左打
我本身有皺紋,皮膚暗啞又鞋,甘就需要打profhilo
可以改善下垂?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]