• 瀏覽: 16,036
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
引用:
原帖由 giselle1314 於 4-10-2019 08:50 AM 發表

唔夠瞓係主因
認同100%

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我都係
25前都無咩特別大改變
一過左25歲生日 就開始慢慢出紋ㅠㅠ
搽野 敷mask都救唔返

引用:
原帖由 半夜清涼的OL 於 2019-10-5 01:53 PM 發表

心境好重要,人開心點,無壓力,護膚,每日做運動,琴老點…認識1個41歲姐姐,生左3件,體型好fit..皮膚都幾好,我以為30頭,熟左才知已經41。佢後生已經開始風雨無阻日日的跑步,所以,皮膚完全唔覺40歲了,好緊致………佢都有反工,仲要負責小朋友功課,但真系keep得幾好,佢係我動力,宜家我都日日去跑步一個鈡堅持了一年 ...
落雨的話,跑邊?
穿什麼避免入水?

引用:
原帖由 464806224 於 2019-10-7 01:01 AM 發表

落雨的話,跑邊?
穿什麼避免入水?
公園跑,細雨吧,中大雨應該都唔跑了,聼佢講話唔中意落雨跑,話鞋會很重……落雨我就無去過

回覆 引用 TOP

一個人成日捱夜真係會好殘,所以如果想皮膚好,一定要夠瞓,同keep 住做運動,如果唔係做幾多facial 都無用

回覆 引用 TOP

飲多啲水,做下運動

回覆 引用 TOP

想快又想皮膚好,可以試下打透明質酸

引用:
原帖由 jen2jen2jen 於 2019-10-8 10:59 AM 發表

想快又想皮膚好,可以試下打透明質酸
我自己就打左profhilo,對緊膚同增加彈性好有效,摸落滑左好多

勤去美容院、還有花錢去醫美囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jo2lam2 於 2019-10-8 11:30 AM 發表

我自己就打左profhilo,對緊膚同增加彈性好有效,摸落滑左好多
我之前見M記有得打呢隻針, 但唔知有咩用

引用:
原帖由 judywong99 於 2019-10-8 02:55 PM 發表

我之前見M記有得打呢隻針, 但唔知有咩用
profhilo系超純透明質酸,同一般既透明質酸有少少吾同除左刺激膠原蛋白之外,仲可以增加彈性蛋白同脂肪細胞,打完皮膚漲卜卜望落都後生D

引用:
原帖由 dollchan 於 2019-10-3 06:53 PM 發表

幾年前仲白白正正,出黎做左幾年野,呢行晚晚ot,個樣殘左好多
以前化妝系為左扮靚,衣家化妝系為左遮老
平時有keep住茶護膚品,但皮膚無以前咁有光澤,細紋開始出現
先幾日同學聚會,幾年無見既同學話我,一出尼成個樣好似老左幾倍甘
塊臉有少少下垂,開始有啲鬆弛同埋dum

只系過左幾年就好似老左十歲甘,真系驚過多幾年吾知點算,到時驚化妝都遮唔住

想問各位sis甘樣系咪正常,定我自己 ...
睇下識唔識KEEP架姐 ... 46碎陳煒都大把人J 拉 !!!

回覆 引用 TOP

保持心境開朗,早啲瞓,有時間做下運動

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]