[求分享]咁多隻機話減到肥,有無sis試過邊隻work?

[求分享]咁多隻機話減到肥,有無sis試過邊隻work? E-mail 此主題給朋友

想試減肥treatment,但見到有超聲波,
又激光,又冷凍,仲有d係英文名多,
我又唔熟呢d有無sis試過邊隻有效? 同點揀好?

熱賣及精選
樓主真正想減到脂肪既
建議最緊要正確既飲食為主
因為做完機又回復平時不良飲食 其實都係肥返
加上做機價錢都唔平
如果樓主體脂OK 想修線條 可以加重量訓練

我做過冷凍溶脂 同隔空溶脂
我覺得冷凍溶脂係比較快見效
隔空溶脂雖然計次數個價錢平啲 但係相對地要既次數多啲 所以變相貴啲
冷凍溶脂一次就冇左廿幾%脂肪 我個時買一格都係$2500
平過隔空溶脂

回覆 引用 TOP

慳返d錢啦...

回覆 引用 TOP

我會揀D有FDA認證,有保證D,
之後睇下個treatment係殺死脂肪細胞定縮細脂肪細胞,
殺死脂肪細胞個隻會work 好多!
(利申:過來人)

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 ritako757 於 2019-10-4 04:13 PM 發表

sis好犀利啊! 知得好詳細
我都淨係知FDA係有認證咁解

回覆 引用 TOP

可以食小紅,有興趣pm我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-10-3 03:32 PM 發表

想試減肥treatment,但見到有超聲波,
又激光,又冷凍,仲有d係英文名多,
我又唔熟呢d有無sis試過邊隻有效? 同點揀好?
樓主如果想真正減到肥又唔反彈嘅話
最好從飲食同埋生活習慣著手~
仲有, 其實除咗外在體型唔好睇之餘,
往往忽略咗內脂, 如果內脂指數太高, 潛在健康危機添架

我自己係一個空少, 返Shift 又食無定時,
成日食埋哂啲高鈉多油份既飛機餐, 一年時間就暴肥咗10磅
不過近一兩個月用緊supplement + 跟教練朋友學緊點樣揀野食
唔洗減食量又可以控制體重, 開始頭一個星期腰圍已經少咗2cm ~~~

如果您有興趣, 可以pm 我, 再同您分享多d ~~~

我喜歡拍vlog,同大家分享一下平時生活嘅開心事、得意野~
如果你都有啲咩得意嘅Idea想我拍/同我分享,
就留低comment同我講啦 : )
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UC7nCjIGGVfqZpiKD3YUAOhA
Instagram:http://www.instagram.com/kc_jolly

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ritako757 於 2019-10-4 04:13 PM 發表

全中,我之前做機都搵過一輪資料都係咁講!同埋我自己係prefer暖機多過用凍,
始終女人好多唔受得寒
(好似我想減肚腩,都好怕凍的話會對子宮唔好太好)

引用:
原帖由 靜囡囡 於 2019-10-3 06:27 PM 發表

樓主真正想減到脂肪既
加上做機價錢都唔平
如果樓主體脂OK 想修線條 可以加重量訓練 ...
2樣都有用不過真係要互相配合,我自己心急就偷雞做機減走萬年唔郁既脂肪位,(因為我唔想減埋胸...
之後飲食都要調整下(我而家用緊碳循環),咁就容易keep到

引用:
原帖由 靜囡囡 於 2019-10-3 06:27 PM 發表

樓主真正想減到脂肪既
加上做機價錢都唔平
如果樓主體脂OK 想修線條 可以加重量訓練 ...
明白,謝謝你!想知通常要練幾耐?我試過一牌但體脂全年都只係降得好少...唔知係咪我問題

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2019-10-8 02:52 PM 發表

全中,我之前做機都搵過一輪資料都係咁講!同埋我自己係prefer暖機多過用凍,
始終女人好多唔受得寒
(好似我想減肚腩,都好怕凍的話會對子宮唔好太好) ...
咁所以你係做咩機的?有用嗎

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-10-9 02:00 PM 發表

咁所以你係做咩機的?有用嗎
最後我係做sculppro呀,呢隻可以殺死脂肪細胞,
試到而家做左幾次,褲都開始鬆鬆地,配合番飲食其實都keep到既
係勁開心!!

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2019-10-8 02:54 PM 發表 

2樣都有用不過真係要互相配合,我自己心急就偷雞做機減走萬年唔郁既脂肪位,(因為我唔想減埋胸...
之後飲食都要調整下(我而家用緊碳循環),咁就容易keep到 ...
減肥真係無得話邊個部位廋
想個形靚都係加練同飲食
但做機keep唔住易反彈
最緊要自己舒服
加油💪💪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-10-9 01:58 PM 發表

明白,謝謝你!想知通常要練幾耐?我試過一牌但體脂全年都只係降得好少...唔知係咪我問題
我無做機
我係上左三堂體重管理program
跟佢減脂原理+飲食方法黎減
最重個陣差唔多陣200lbs
13-14個月減左5xlbs
(當中有抖下去旅行)
仲有25lbs 會再繼續
飲食對於減脂黎講好重要

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。