• 瀏覽: 4,271
  • 回覆: 23
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:37 PM 關閉
不止一次聽過女人小事化大煩呢樣煩果樣,多疑敏感鑽牛角尖。可能呢樣係女人天性。例如,供樓驚失業買樓驚樓價跌,單身驚孤獨終老有拖拍驚甩拖結咗婚又驚老公有小三。但好奇怪,佢地去日本玩又唔驚空難穿名牌拎LV又唔驚被打劫。

熱賣及精選
男人唔煩

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-9-28 12:13 AM 發表

不止一次聽過女人小事化大煩呢樣煩果樣,多疑敏感鑽牛角尖。可能呢樣係女人天性。例如,供樓驚失業買樓驚樓價跌,單身驚孤獨終老有拖拍驚甩拖結咗婚又驚老公有小三。但好奇怪,佢地去日本玩又唔驚空難穿名牌拎LV又唔驚被打劫。 ...
上半部份.如果你一次性付款.她們就不怕.有了你住在一起也不會孤單寂寞..下半部份是.飛機失事率低於0.24%.和中六合彩頭獎機會差不多.除非你中過六合彩頭獎.至於LV包包???給人老笠了.不是她怕.是你怕.因為你又冇籍口不買最新款包包了

供樓驚失業,
呢個好沉重,
供一期幾多?萬幾二萬草.

回覆 引用 TOP

分裂

回覆 引用 TOP

其他最拿煩係你
仲煩過d女人呀

回覆 引用 TOP

你想轉基?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-9-28 12:13 AM 發表

不止一次聽過女人小事化大煩呢樣煩果樣,多疑敏感鑽牛角尖。可能呢樣係女人天性。例如,供樓驚失業買樓驚樓價跌,單身驚孤獨終老有拖拍驚甩拖結咗婚又驚老公有小三。但好奇怪,佢地去日本玩又唔驚空難穿名牌拎LV又唔驚被打劫。 ...
煩你又溝?

回覆 引用 TOP

引用:

女仔幾時都係好過女人

回覆 引用 TOP

咁你唔好同女人一齊囉!! 

男人同孤獨終老..自已選擇

回覆 引用 TOP

引用:

學你哋男人?雖然JJ 6cm依然覺得自己天下無敵?

當你發崛出女人優點時就會精盡人亡

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦清涼的主角 於 2019-9-28 01:17 PM 發表

學你哋男人?雖然JJ 6cm依然覺得自己天下無敵?
6cm??!

再見了.........

回覆 引用 TOP

女人天生小氣,係好煩。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]