• 瀏覽: 9,342
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
難道到了無法修補地步?諗清楚??

引用:
原帖由 vickychow 於 2019-9-26 10:34 PM 發表

難道到了無法修補地步?諗清楚??
暫時好D,不過隱藏住好多危機⋯今日唔知聽日事,好好地過每一日!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大宝 於 2019-9-24 04:13 PM 發表

X2。嫁比老坑性格好難頂!冇朋友、自卑、又冇學識。又冇礼貌兼周不时黑面。后悔莫及!呻完!
我都見識過一定數量女性冇學識,內容不外乎明星,情情愛愛。科技,經濟,醫學,音樂完全唔識,悶到嘔

當初係自己揀,無得後悔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 innominate 於 2019-9-27 12:48 AM 發表

我都見識過一定數量女性冇學識,內容不外乎明星,情情愛愛。科技,經濟,醫學,音樂完全唔識,悶到嘔
有齊上面,都唔代表會唔悶,唔好咁敏感,見人話男人有唔好地方,就出來立刻反駁女人不是
人既野總有好有唔好,無人係完美
同人相處係一門學問
我有男同事勁討厭女人有學識

無人會先知自己條路係點,船到橋頭自然直

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEUNG2107 於 2019-9-29 08:41 PM 發表

有齊上面,都唔代表會唔悶,唔好咁敏感,見人話男人有唔好地方,就出來立刻反駁女人不是
人既野總有好有唔好,無人係完美
同人相處係一門學問
我有男同事勁討厭女人有學識 ...
明白有好有唔好,所以應該大家不出聲㧗評
樓主開post說男人不是,我也要為男人抱不平

明明男女平等,就要説一方是高一方是低,為乜?你認同嗎?

引用:
原帖由 innominate 於 2019-9-29 09:52 PM 發表

明白有好有唔好,所以應該大家不出聲㧗評
樓主開post說男人不是,我也要為男人抱不平

明明男女平等,就要説一方是高一方是低,為乜?你認同嗎?
我只見到係一個煩惱婚姻的太太
無人覺得一方是高一方是低
樓主太太後悔結婚,都無話男人怎樣
佢可以係覺得少左自己空間,也可以因為原來帶孩子是好辛苦,又或者是婆媳關係
你當你指出女人那些不是=好悶,那怎樣?代表了什麼?
林井你係未覺得佢一定係一個唔會悶親你既女人?定羅飯蕉分那種?
婚姻有好多恩素,希望樓主幸福,可能過一排會無事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cat_lui000 於 2019-9-30 10:08 AM 發表

係,真係好唔負責任
女人要更懂得保護自己,唔可以用一生比晒個男人,
有D男人口講唔喜歡有本事既女人,但其實又住住比這些女人魅力吸引住,
口講唔喜歡女人化妝,其實偏偏又好喜歡這些打扮靚靚既女人,
女人唔好單純想比自己最真一面個男人睇,就算結左婚都要用自己最美一面,成為一個永遠漂亮的太太,
上面有男人指出女人一些不是的地方,可以了解男人心裡想什麼,可以看出男人心裡其實同時喜歡女人內在,
有一些不一樣,如會樂器的確多了一分幻想
婚姻就是成日對住,可能出現了悶的情況,沒有了當初最熱愛時的感覺,好像變得淡淡感,好想再有一場熱愛
就算依個男人出面琉女人,太太們都要搶返佢個心回來,再一腳(喂)
千萬不要有那種結婚=上左岸的心態
打扮靚靚日日都要,現實是這樣,男人其實好現實

無小朋友,離婚

引用:
原帖由 不基大大流彈 於 2019-10-1 08:33 AM 發表

無小朋友,離婚
有呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]