• 瀏覽: 9,296
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
毒撚-個最開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cat_lui000 於 2019-9-24 03:19 PM 發表

我朋友個小朋友係幾個月既時候,老公話想享受單身自由而離婚,依家個小朋友都1歲
真係好唔負責任
衰人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中肥肥賤嘴 於 2019-9-22 11:19 PM 發表

人生沒有後悔藥,條路錯左就錯左!
轉食春藥la成個人生猛哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中肥肥賤嘴 於 2019-9-23 10:23 AM 發表

唔選,單身最好
X2。嫁比老坑性格好難頂!冇朋友、自卑、又冇學識。又冇礼貌兼周不时黑面。后悔莫及!呻完!

引用:
原帖由 大宝 於 2019-9-24 04:13 PM 發表

X2。嫁比老坑性格好難頂!冇朋友、自卑、又冇學識。又冇礼貌兼周不时黑面。后悔莫及!呻完!
唔通你嫁左俾老坑?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大宝 於 2019-9-24 04:13 PM 發表

哦!你話老坑性格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡花色隊長 於 2019-9-23 10:46 AM 發表

後悔乜事?
投錯票比破壞派已完?

回覆 引用 TOP

(G)I-DLE Neverland
往前睇,唔好後悔

回覆 引用 TOP

哈哈
由今日開始
愛惜自己
就沒有野後悔啦

回覆 引用 TOP

這跟個人智慧有關,若你不是智者,任何選擇都有後果。任何人關係有問題都是雙方的錯,就算自己選錯也是錯,若自己不是智者,有甚麼有好怨及後悔?智商是天生,除有智商外,做人生勝利者EQ需好,懂待人處事,還需天時地利人和,這是一般做不到,亦欠缺。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cat_lui000 於 2019-9-24 03:19 PM 發表

我朋友個小朋友係幾個月既時候,老公話想享受單身自由而離婚,依家個小朋友都1歲
真係好唔負責任
這是販類,有些男人是這樣,跟本不喜結婚,為了攪大了肚才結婚。既然不喜結婚為何要攪大別人的肚?有些走了,半點膳養也不給,有個只給三千,三千夠甚麼?書薄費,校服也不夠。故女人別那麼容易跟男人上床,無論身心,傷的是自己。

回覆 引用 TOP

單身中...

好多時見有太太一個人帶幾個小孩,因為辛苦,老公又去左玩,出現好多心裡不好受的感覺(我見到一個人帶3個都驚)而同老公說不回來以後別回來
試過放工回家,有個太太同另一個太太說老公要吃中式飯,亞仔要吃麵,之後輕聲說好煩,佢應該是放工之後買餸回家煮
做太太真係唔容易,我仲見旖因為有太太讀夜校,間中要老公幫忙奏小孩,而被說你又唔奏BB啦?之類的自私說話
如果選中個男人一句話依D野係女人做,但女人都係同樣要出去工作,真是好難受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]