• 瀏覽: 9,289
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
人生沒有後悔藥,條路錯左就錯左!

熱賣及精選
引用:
原帖由 雨中肥肥賤嘴 於 2019-9-22 11:19 PM 發表

你點知當初選別一條路就一定啱? 話唔定更錯呢

引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2019-9-23 10:18 AM 發表

你點知當初選別一條路就一定啱? 話唔定更錯呢
唔選,單身最好

引用:
原帖由 沉睡花色隊長 於 2019-9-23 10:46 AM 發表

後悔乜事?
後悔結婚,後悔嫁俾那個人

回覆 引用 TOP

後悔可以離婚,選了錯的人不代表要綁一世

引用:
原帖由 cremedecacao 於 2019-9-23 11:01 AM 發表

後悔可以離婚,選了錯的人不代表要綁一世
有小朋友,小朋友仲細、可能大點就會

當初係自己揀,無得後悔

引用:
原帖由 661033 於 2019-9-23 10:27 PM 發表

當初係自己揀,無得後悔
所以話無後悔藥食

回覆 引用 TOP

唔後悔…點都唔後悔!
li個係人生,條路又係自己選擇嘅!當初一定佢有好處先會嫁,以家只係再唔適合對方!

引用:
原帖由 雨中肥肥賤嘴 於 2019-9-23 11:16 AM 發表

有小朋友,小朋友仲細、可能大點就會
我想你比個答案我.
你同你老公,起碼叫愛過,有感情.
論後悔,比較題目.
1.呢個男人,我拒絕佢嘅追求.但自己對佢有愛意.(未被他傷害)
2.如你目前情況,覺得佢差,佢傷我,佢串我,自己無愛第二個男人,但最好單身算.
你覺得邊種情況,會更令你後悔?
純個人八掛.

講多句,
"後悔"嘅感覺當然好差,會出現所謂的"懷疑人生".
自己否定自己.

話說,我今日買左件產品.
買前,係了解過.
但產品不是手機,無得試用
最多拎上手,知幾重.

諗多好幾日,今日先到門市買,算係知自己係"唔買唔心息".
點知,買左,用完,感覺好差,同產品介紹有個好大嘅出入.
材料又差(與我之前同類產品相比).
我用左一次,就丟.

但我無後悔,
一黎成本,產品唔算貴.
二黎,真係知自己係果隻"唔買唔心息".
以家算係比左少少錢,認識件垃圾,了結個牽掛.

但你成本好高,又結婚,又生仔,婚姻自己都有份.
咁易放棄?

唔結婚。等於無飯食。但結錯婚
形同食屎。。。甘無飯食好過咯。。。

引用:
原帖由 雨中肥肥賤嘴 於 2019-9-22 11:19 PM 發表

請道3號窗換藥

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-9-24 12:52 AM 發表

我想你比個答案我.
你同你老公,起碼叫愛過,有感情.
論後悔,比較題目.
1.呢個男人,我拒絕佢嘅追求.但自己對佢有愛意.(未被他傷害)
2.如你目前情況,覺得佢差,佢傷我,佢串我,自己無愛第二個男人,但最好單身算.
你覺得邊種情況,會更令你後悔?
純個人八掛. ...
第一種可能有D遺憾掛,第二種,死左心就會覺得梗係最好單身啦⋯⋯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]