• 瀏覽: 18,736
  • 回覆: 19
  • 追帖: 2
咁落去仲有咩意思? 我提出離婚佢又唔比。 佢晚晚睇電視到天光, 我7點起身11點放工, 大佬你唔同我瞓都唔好折磨我

To be or not to be?  Not to be!
引用:
原帖由 xjeff 於 2019-9-22 10:15 AM 發表

你月薪有幾多先?
只夠交租水電煤簡單起居飲食。 無多餘錢佢去玩

To be or not to be?  Not to be!
引用:
原帖由 雨中平平救星 於 2019-9-22 01:19 PM 發表

性生活不能满足太太
係無性生活, 鐘意攞去。 唔好返轉頭

引用:
原帖由 雨中平平救星 於 2019-9-22 01:39 PM 發表

一天工作十几个钟又有何用?
有咩用? 無。 1點尊重都無。

引用:
原帖由 雨中平平救星 於 2019-9-22 01:40 PM 發表

女人爱财。但更爱有力有气男人。
有錢, 肥頭dup耳, 小雞幼過牙簽兼體臭口臭都無問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中平平救星 於 2019-9-22 01:42 PM 發表

你不懂性技巧。不能让女人高潮
你係男既1係拿拿聲拎我老婆走, 你係女既等我教你咩叫高潮。

引用:
原帖由 雨中平平救星 於 2019-9-22 01:45 PM 發表

别废话。工作十多小时连起头也是问题。
你就係!

引用:
原帖由 newhandgo 於 2019-9-22 02:48 PM 發表

相信樓主是小朋友吧!
不是沒有不良嗜好就是好男人,
好男人: 就是你有本事壞, 都唔會拋妻棄子的, 才算有資格做好男人,,
你現在沒有本事壞, 所以你係好男人,
但他朝一日你發左, 你能唔能夠保証你唔會攪三攪四? ...
我年紀比你大。 唔煙唔酒唔去夜街。 而家既情況, 我有多少少錢都1定出去玩。

引用:
原帖由 我是米開朗基羅 於 2019-9-22 04:38 PM 發表

帽已帶 佢已被食包
係就快d走, 不過佢肯定無lor.  返屋企仲早過我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newhandgo 於 2019-9-22 07:31 PM 發表

女人, 其實係一種好現實的動物。澳門洗米華, 有錢, 大把明星仔圍住佢話佢係公認的好男人
無錢, 要離開你就千百萬種理由,
無L有錯。 錢係萬能。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-9-23 12:38 PM 發表

做到隻狗咁先至僅僅夠生活難怪你老婆鄙視你嫌棄你
咁叻你隨便攞去

引用:
原帖由 pearl315315 於 2019-9-23 12:21 PM 發表

女人是情緒化的動物,看你7點起身11點放工,你想想家中女人會怎樣,女人是需要愛的,你要諗計氹吓佢,就算你離婚再揾第二個都係一樣
佢肯收少2千蚊我就唔駛做兼職

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kellybibi~ 於 2019-9-22 08:34 PM 發表

嘈住你訓覺???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-9-23 12:42 PM 發表

問題出喺你身上就算換第個女人都係一樣歷史重演
香討個L個都話30歲就幾層樓揸手和過億cash flow.  d 港女就係睇左以為全世界都唔駛做

引用:
原帖由 Bloodycotton 於 2019-9-23 12:56 PM 發表

認真回答。
無人能否認你對家庭的付出,但工作時間這麼長,溝通必定少,會否有意無意誤解了彼此或不理解彼此的處境?
例如太太晚上看電視,是否因為白天照顧小孩沒自己的時間?如非照顧小孩,那得平心靜氣地談談,互相平心靜氣地分析一下原因與感受。
近排因照顧兒子和日常瑣事經常與老公意見有摩擦,影響了感情,甚至不時有離婚的念頭;但談過後,發覺雙方都有盲點,最後互相調整了行為與習慣,回复甜甜蜜蜜。一關又這樣 ...
無小孩, 當你連呼吸飲水都無端比人鬧你就連出聲都費事

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]