• 瀏覽: 18,741
  • 回覆: 114
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 treo000 於 2019-9-21 10:08 PM 發表

咁落去仲有咩意思? 我提出離婚佢又唔比。 佢晚晚睇電視到天光, 我7點起身11點放工, 大佬你唔同我瞓都唔好折磨我!
可悲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 treo000 於 2019-9-22 04:18 PM 發表

我年紀比你大。 唔煙唔酒唔去夜街。 而家既情況, 我有多少少錢都1定出去玩。
女人, 其實係一種好現實的動物。澳門洗米華, 有錢, 大把明星仔圍住佢話佢係公認的好男人
無錢, 要離開你就千百萬種理由,

引用:
原帖由 newhandgo 於 2019-9-22 07:31 PM 發表

女人, 其實係一種好現實的動物。澳門洗米華, 有錢, 大把明星仔圍住佢話佢係公認的好男人
無錢, 要離開你就千百萬種理由,
無L有錯。 錢係萬能。

To be or not to be?  Not to be!

回覆 引用 TOP

要離嘅總有好多辦法的

回覆 引用 TOP

男男?

回覆 引用 TOP

嘈住你訓覺???

引用:
原帖由 treo000 於 2019-9-21 10:08 PM 發表

咁落去仲有咩意思? 我提出離婚佢又唔比。 佢晚晚睇電視到天光, 我7點起身11點放工, 大佬你唔同我瞓都唔好折磨我!
離咗婚,邊個養佢?

回覆 引用 TOP

戇鳩無極限

回覆 引用 TOP

既然冇愛,就離婚啦!免得繼續受苦

回覆 引用 TOP

自己搬出去先,一毫子都咪俾佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 treo000 於 2019-9-22 11:28 AM 發表

只夠交租水電煤簡單起居飲食。 無多餘錢佢去玩
要交租就好了,唔洗處理物業,租約完咪自己 執嘢走,傾都費事。

回覆 引用 TOP

女人是情緒化的動物,看你7點起身11點放工,你想想家中女人會怎樣,女人是需要愛的,你要諗計氹吓佢,就算你離婚再揾第二個都係一樣

衰過鷄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 treo000 於 2019-9-22 11:28 AM 發表

只夠交租水電煤簡單起居飲食。 無多餘錢佢去玩
做到隻狗咁先至僅僅夠生活難怪你老婆鄙視你嫌棄你

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-9-23 12:38 PM 發表

做到隻狗咁先至僅僅夠生活難怪你老婆鄙視你嫌棄你
咁叻你隨便攞去

To be or not to be?  Not to be!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]