[其他] 你會點選?

你會點選? E-mail 此主題給朋友

Hi, 
如果有2個男人
一個肯為你花錢,關心你,卻從來不和你親密,好像性冷淡-雖然好少聽到男人有..待你好像你的兄長一般。
另一個男人不想和你建立在金錢關係上,不會物質投資,但也關心你,同你建立親密關係.
你們會選擇邊位?

熱賣及精選
引用:
原帖由 wangji9999 於 2019-9-21 08:10 AM 發表

Hi, 
如果有2個男人
一個肯為你花錢,關心你,卻從來不和你親密,好像性冷淡-雖然好少聽到男人有..待你好像你的兄長一般。
另一個男人不想和你建立在金錢關係上,不會物質投資,但也關心你,同你建立親密關係.
你們會選擇邊位? ...
兩個都要哂咪唔駛煩,到最後先二揀一😏

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-21 08:24 AM 發表

兩個都要哂咪唔駛煩,到最後先二揀一😏
2個都要是可以!
但最後如果有麻煩,都要選一個呀

引用:
原帖由 wangji9999 於 2019-9-21 08:10 AM 發表

Hi, 
如果有2個男人
其實男一會不會不是想同妳發展關係?只想發揮男人關心一下妹妹,照顧她的感覺呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wangji9999 於 2019-9-21 08:31 AM 發表

2個都要是可以!
但最後如果有麻煩,都要選一個呀
到時睇下唔捨得邊個羅

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-21 08:47 AM 發表

到時睇下唔捨得邊個羅
如果2個都捨不得呢..

引用:
原帖由 wangji9999 於 2019-9-21 08:51 AM 發表

如果2個都捨不得呢..
無得咁樣,一定要決擇,太貪心最後乜都無

回覆 引用 TOP

引用:

Hi, 
如果有2個男人
方法是.點指兵兵.點着兩个都是兵

引用:
原帖由 daystay 於 2019-9-21 09:17 AM 發表

唔好玩了

引用:

Hi, 
如果有2個男人
咁大段野,原來就係一個會花錢起你身上,另一個係會同你上床的。

既然你對感情睇到咁簡單,而「上床」已經可以令到你心猿意馬,你個選擇已經好明顯了。

BMW X5 E70
引用:
原帖由 daystay 於 2019-9-21 09:17 AM 發表

樓主要快d揀定,如果比佢地知道互相存在,最後會變得一無所有

引用:
原帖由 mox_diamond 於 2019-9-21 09:36 AM 發表

咁大段野,原來就係一個會花錢起你身上,另一個係會同你上床的。

既然你對感情睇到咁簡單,而「上床」已經可以令到你心猿意馬,你個選擇已經好明顯了。 ...
呢位師兄閱讀理解一流.
男有下半身諗野.女都有

簡單黎講,有個男人上床條野氹得D女霖,樓主唔想放棄性褔.
如果樓主睇性睇得咁重,將來男人表現唔滿意,睇你都會紅杏出牆.
第一個有錢男人選擇你,恐怕你比苦佢受.除非佢唔介意你搵性伴侶.
第二個男人,識上床果位,基本上,無將來可講,有得上床,上一次,贏一次,作為男人,佢無苦無輸.
樓主你自己都清楚啦,求仁得仁.

靜係一條賓州,都溝到你.
你問你自己,如果你係女富豪,睇你咪又係揀"識上床"果個男人,你會欣賞果個有錢男人咩?
怨就怨你自己無錢無選擇,又想靠愛情脫貧.

引用:
原帖由 wangji9999 於 2019-9-21 09:29 AM 發表

唔好玩了
沒有玩.兩个也不是你心中想要.所以兩个也不要.寧缺莫濫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-9-21 09:55 AM 發表

樓主要快d揀定,如果比佢地知道互相存在,最後會變得一無所有
明白!我是會最後選擇!
但是我不是有的人話—-對感情看得簡單”上床”就可滿足的人.不然我就不會難以選擇..
又不是有人話—-自己冇錢,靠愛情脫貧的人..
以上之人留言太膚淺!

我是追求完美的人,我需要有面包有愛情,愛與性可以完美結合的人。有愛無性或有性冇愛都是不完美的。我不是一個貪錢的人,我自己也不是一個窮人,有工作有學歷,自己可養活自己!但是總是聽人講為了你花錢的男人可能愛你,但不為你花錢的男人一定不愛你....唉..太多理論..無法分清.

如果真係樓主咁形容 兩個都有問題 好似無完全投入呢段關係

回覆 引用 TOP

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。