男友認真嗎

男友認真嗎 E-mail 此主題給朋友

一開始拍拖就要求aa
見我拎咁多野都冇諗住幫下手
極少拖我 成日要我拉住佢
食飯冇照顧下我 eg夾餸
冇帶我去家庭聚會 佢大佬女友就有得去
陪佢 佢媽 佢哥 佢女友睇樓 佢媽有用佢哥女友名抽樓 冇用我
我已經成日氹佢屋企人 又成日買貴野比佢屋企人  ...

熱賣及精選
要黎做咩?

回覆 引用 TOP

呢個系個賤男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gwynethkkc 於 2019-9-21 12:10 AM 發表

一開始拍拖就要求aa
陪佢 佢媽 佢哥 佢女友睇樓 佢媽有用佢哥女友名抽樓 冇用我
我已經成日氹佢屋企人 又成日買貴野比佢屋企人  ... ...
抽樓?抽咩樓?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gwynethkkc 於 2019-9-21 12:10 AM 發表

一開始拍拖就要求aa
我已經成日氹佢屋企人 又成日買貴野比佢屋企人  ... ...
你覺得佢係你男友??

事情好明顯啦,都無當你係女朋友  或者佢個心都無承認過

回覆 引用 TOP

明顯當你性伴侶.
上床,悶左,就搵第二個女人.
"女友"呢個名,呃女仔.
用途只係上床.
唔講感情,唔講將來.分手無痛感.

回覆 引用 TOP

引用:

一開始拍拖就要求aa
我已經成日氹佢屋企人 又成日買貴野比佢屋企人  ... ...
男人唔壞, 女人唔愛.

一開始拍拖佢比晒錢
見你拎咁多野即時幫你昤晒
日日都想拖住你
食飯照顧你多過自己
帶晒你去見朋友親戚屋企人

你會飛左佢

回覆 引用 TOP

引用:

一開始拍拖就要求aa

我已經成日氹佢屋企人 又成日買貴野比佢屋企人  ... ...
我只係因為呢個理由,已經俾人飛左啦
一開始拍拖就要求aa,講出嚟真係好難聽,唔止計較,仲驚你呃飲呃食
見你拎住咁多野唔幫手更加證明佢自私
極少拖你,根本唔想俾人知佢同你一齊,一係嫌棄你,唔想俾人睇到你地拍拖,一係佢有另一個,驚俾另一個見到
冇帶你去家庭聚會,證明佢未認定你地既關係
買樓反而冇咩問題,你男友都冇帶你去家庭聚會,同佢阿哥女友待遇有唔同係好自然既事
我諗你自己都知發生咩事,可能因為你愛佢,又或者佢條件好,你先希望佢鍾意你,但佢有咁既心態,你要有心理準備唔會有你想要既結果

回覆 引用 TOP

引用:

一開始拍拖就要求aa
你認真考慮一下.應該是不要考慮之下.即刻分手

回覆 引用 TOP

樓主諗清楚先

回覆 引用 TOP

咁你做番佢男友,佢做番你女友咪得囉~

回覆 引用 TOP

引用:

一開始拍拖就要求aa
揾過個啦,回頭是岸

回覆 引用 TOP

約炮5好上來香討啦

回覆 引用 TOP

上床未?

回覆 引用 TOP

39 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。