• 瀏覽: 10,003
  • 回覆: 52
愛のままにわがままに 僕は君だけを傷つけない想識番個肥妹傾下計
熱賣及精選
一於去追啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西瓜爱吃海鲜4 於 2019-9-19 03:16 PM 發表

但最後冇註冊就分開左, 而家想追公司一個女同事, 但女同事有出席到我擺酒...想追咪追囉,驚咁多做咩呀GO GO想問下我應唔應該試下?所以,不要跟一個錯誤的物件過早結婚,這會令你無法遇見自己的靈魂伴侶。而就算你跟對的人在一起,如果你沒有準備好,你不會知道,他也不會知道。現代男人比以前的男人顧家了,這很好。不過更有意思的是,女人在生孩子之前工作的時間越久,男人在做家務、做飯和照顧孩子方面就做得越多。 ...
嘩…你啲吊達能力真係無銀得頂呀~

引用:
原帖由 西瓜爱吃海鲜4 於 2019-9-19 03:16 PM 發表

但最後冇註冊就分開左, 而家想追公司一個女同事, 但女同事有出席到我擺酒...想追咪追囉,驚咁多做咩呀GO GO想問下我應唔應該試下?所以,不要跟一個錯誤的物件過早結婚,這會令你無法遇見自己的靈魂伴侶。而就算你跟對的人在一起,如果你沒有準備好,你不會知道,他也不會知道。現代男人比以前的男人顧家了,這很好。不過更有意思的是,女人在生孩子之前工作的時間越久,男人在做家務、做飯和照顧孩子方面就做得越多。 ...
你都幾長氣幾煩

回覆 引用 TOP

睇左精神科先好D

噏乜春?

回覆 引用 TOP

註册去台湾。
定律。
抵你分開。

回覆 引用 TOP

引用:

又係男男?佢出棍你出錢,公平交易!

回覆 引用 TOP

引用:

你係咪思覺失調?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-9-19 07:05 PM 發表

嘩…你啲吊達能力真係無銀得頂呀~
跳制跳得好勁
好似天使同魔鬼自己打架咁

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

中出啦!

回覆 引用 TOP

零分重作, 句子不通 !
😰📄0️⃣

回覆 引用 TOP

思覺失調!食左藥先再寫過

回覆 引用 TOP