• 瀏覽: 2,619
  • 回覆: 28
平時都有出開去按肩頸,點知同朋友講起話頸紋會愈按愈多
其實係咪真???如果真我唔夠膽按了@@
不過我d頸紋好似愈黎愈深咁,可以點搞?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
一聽你说就知你冇做開facial啦,纹如何有你都知

回覆 引用 TOP

未聽過

回覆 引用 TOP

試下做提拉treatment去紋
ulthera/thermage個D

回覆 引用 TOP

我學按摩美容係教點樣提拉,按岩肌肉紋理,唔會加深架啵

未聽過喎!按頸應該唔會愈按愈多紋,除非佢扯你d皮架姐XD 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏滴滴貓奴 於 2019-9-19 06:23 PM 發表

我學按摩美容係教點樣提拉,按岩肌肉紋理,唔會加深架啵
可能係d人按得衰皮膚反而鬆左,然後就同人講按頸會有紋lol

回覆 引用 TOP

按肩頸都唔會按前面氣管果邊,應該唔關事。無搽防曬同neck cream先係元兇!

唔會咁快按到有紋,但大年紀,膠原流失就易啦
我天生多頸紋,搽過好多野都唔得,諗緊做唔做機好!

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 milktmn 於 2019-9-19 10:33 PM 發表

按肩頸都唔會按前面氣管果邊,應該唔關事。無搽防曬同neck cream先係元兇!
係呀,好多人搽cream都唔會搽頸位,其實要嫁~

新媽媽加入多多指教

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ritako757 於 2019-9-20 01:25 PM 發表

想就做啦
條頸都好影響比人感覺後唔後生
我就prefer做ulthera

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ritako757 於 2019-9-20 01:25 PM 發表

頸紋做咩機好? 會唔會好痛嫁?

大個會發現頸紋真係會多左~

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2019-9-20 06:52 PM 發表

大個會發現頸紋真係會多左~
特別係低頭族…好容易頸紋/雙下巴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]