• 瀏覽: 11,553
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
想了解地址同價錢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 jaylaichoi 於 2019-9-18 05:17 PM 發表

之前上網睇左好多雙眼皮手術review,因為本身好怕痛同要化妝番工,所以都擔心做完手術對眼有排先好番,所以一直都冇做。前幾個月我同朋友都見到XX嘅雙眼皮廣告,見到好多人做完都好評,即時做完嘅圖都唔恐怖,決定試試佢。最後做完效過好好,好surprise! 性價比高,所以想分享下推介比大家。

果日約左上去免費諮詢,姑娘同我分析下對眼點做,亦都有講眼尾提升同開眼頭嘅詳情,但佢見到我個情況唔需要做, ...
可pm? Thx

回覆 引用 TOP

pm pls

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jaylaichoi 於 2019-9-18 05:17 PM 發表

之前上網睇左好多雙眼皮手術review,因為本身好怕痛同要化妝番工,所以都擔心做完手術對眼有排先好番,所以一直都冇做。前幾個月我同朋友都見到XX嘅雙眼皮廣告,見到好多人做完都好評,即時做完嘅圖都唔恐怖,決定試試佢。最後做完效過好好,好surprise! 性價比高,所以想分享下推介比大家。

果日約左上去免費諮詢,姑娘同我分析下對眼點做,亦都有講眼尾提升同開眼頭嘅詳情,但佢見到我個情況唔需要做, ...
可否pm 醫生資料,價錢thanks

回覆 引用 TOP

想問喺邊間做呀?

回覆 引用 TOP

謝謝分享,可唔可以PM我醫生資料及價錢?謝謝你!

GG

回覆 引用 TOP

pm plsssss

回覆 引用 TOP

可以問一下大概費用嗎?謝謝

回覆 引用 TOP

想要資料🙇🙇🙇可以pm我嗎 我pm唔到你因為新手😭😭

回覆 引用 TOP

引用:

我係新手,可以pm價錢資料嗎?

回覆 引用 TOP

求pm醫生資料同埋一共幾多錢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jaylaichoi 於 2019-10-11 02:10 PM 發表

我做完已經一個月啦!返左去覆診,對眼已經同平時一樣,化妝番工、落妝、帶con完全冇問題
我d同事都話我對眼好自然,睇唔出整個黎咁

總結下,頭一個星期會有少少紅腫,之後我已經有偷偷化少少妝(不過大家唔好學我我貪令)
之後就到三個星期左右,我就有化晒全妝了~
感覺上對眼已經好自然!
d sta ...
可以pm資料我嗎

回覆 引用 TOP

引用:

可以pm邊間嗎

回覆 引用 TOP

可以pm資料比我嗎?謝謝

回覆 引用 TOP

真心幫大家⋯雙眼皮真係要好小心揀醫生⋯我之前整咗兩次失敗⋯好在第三次搵到個經驗豐富嘅醫生救返雙眼⋯所以整之前要諗清楚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]